ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Μυστήριο με το θάνατο 46χρονης που μετέφερε τρία κιλά χασίς



Δεν πρόλαβε να οδηγηθεί στην εισαγγελέα
Τα αίτια του θανάτου της γυναίκας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα...Βρισκόταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κω περιμένοντας την προσαγωγή της στο δικαστικό Δεν πρόλαβε να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω η 46χρονη Ελληνίδα που είχε συλληφθεί κατά την άφιξή της στην Κάλυμνο με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, με το οποίο μετέφερε τρία κιλά χασίς. Ξεψύχησε από άγνωστη αιτία στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα!

Τα αίτια του θανάτου της γυναίκας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Βρισκόταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κω περιμένοντας την προσαγωγή της στο δικαστικό μέγαρο με την κατηγορία κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών, η οποία επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά νωρίς το πρωί ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όμως, πριν προλάβουν να την εξετάσουν οι γιατροί, άφησε την τελευταία της πνοή! Η νεκροτομή θα δείξει ποια ήταν η αιτία του αιφνίδιου θανάτου της.

Η 46χρονη είχε συλληφθεί στην Κάλυμνο, μετά από έρευνα που έγινε στις χειραποσκευές της και έφερε στο φως δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 942 γραμμαρίων. Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν δυο κινητά και πέντε πακέτα σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας, που βρέθηκαν στην κατοχή της. Σε βάρος της άτυχης γυναίκας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελών και Τριμελών Πλημμελειοδικείων της Λιβαδειάς για υγειονομικές παραβάσεις και δημόσια έσοδα, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *