ροή ειδήσεων

ΕΦΑΡΜΟΓΗ στο κινητό που ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ πόσο κοντά στον Έμπολα είστε!


Η υστερία για τον ιό Έμπολα λαμβάνει τιτάνιες κρίσιμες διαστάσεις αφού...
έχει γίνει εφιάλτης σε όλο τον κόσμο η μετάδοσή του. Οι πολίτες χαρακτηρίζουν τον θανατηφόρο ιό ως το νέο Aids την ώρα που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μία σειρά λαθών οδήγησε σε δύο νέα κρούσματα νοσηλευτών τις ΗΠΑ. Οι νεκροί από τον έμπολα έχουν ξεπεράσει τις 5.000 χιλιάδες σε όλο τον πλανήτη ενώ ο αριθμός αυτών που έχουν πανικοβληθεί σίγουρα δεν μπορεί να μετρηθεί με νούμερα.

Την ίδια ώρα είναι τέτοιος ο τρόμος για τον ιό που δύο νέες εφαρμογές έχουν γίνει ανάρπαστες. Πρόκειται για το web app με την ονομασία ‘Ebola Near Me’ και την εφαρμογή για το κινητό ‘Ebola Tracker’ που δείχνουν σε πόση απόσταση από τον χρήστη βρίσκεται κάποιος που έχει μολυνθεί με τον ιό.

Οι δημιουργοί των συγκεκριμένων εφαρμογών, εκτός ότι βρήκαν τρόπο να βγάλουν πολλά χρήματα, αναφέρουν πως βοηθούν τους χρήστες να ενημερώνουν τους φίλους τους και να προστατεύονται και οι ίδιοι από τον Έμπολα. Σύμφωνα με την εφαρμογή, οι χρήστες ενημερώνονται για τα σημεία που έχει εμφανιστεί το πλέον πρόσφατο κρούσμα ενώ τα δεδομένα ανανεώνονται κάθε 24 ώρες.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *