ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ του Σουμάχερ!


Μια απίστευτη αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά το σοβαρό ατύχημα.... που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μίκαελ Σουμάχερ την ώρα που έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Ένας δημοσιογράφος-βετεράνος των Grand-Prix, ο οποίος συνάντησε τον γιο του Γερμανού πιλότου της Formula 1 είπε πως η κάμερα που είχε στο κράνος του ευθύνεται για το σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα.
Συγκεκριμένα, ο Ζαν Λουί Μονσέ δήλωσε στο Europe 1: «Είδα πρόσφατα τον γιό του. Ο Σουμάχερ ξυπνά πολύ αργά, πολύ αργά. Στο σπίτι του έχει όλο τον χρόνο, θα έλεγα όλη την ζωή μπροστά του για να συνέλθει» επισημαίνοντας ότι «δεν ήταν το σοκ (της σύγκρουσης από την σφοδρή πτώση) αλλά εξάρτημα της μικρoκάμερας Go-Pro που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Σουμάχερ και διαπέρασε τον εγκέφαλο (προκαλώντας την βλάβη)».
Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει στο star.gr o Σούμι, ο οποίος βρισκόταν σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013, «ξύπνησε» στις 16 του περασμένου Ιουνίου και διακομίστηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν επί μήνες, σε νοσοκομείο της Λωζάνης, λίγο πριν μεταφερθεί στο σπίτι του, στο Γκλαντ της Ελβετίας, όπου οι συγγενείς και μια ομάδα 15 ατόμων έχουν αναλάβει να τον φροντίζουν.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *