ροή ειδήσεων

Υποδοχή για τους βετεράνους του Ολυμπιακού στην Ρόδο



O Αντιδήμαρχος Ρόδου καθώς άλλοι φορείς του νησιού υποδέχθηκαν με θέρμη τους ερυθρόλευκους βετεράνους που βρέθηκαν στο νησί για φιλανθρωπικό αγώνα...
Στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ο Αντιδήμαρχος Στέργος Παρδαλός καθώς επίσημοι και φορείς του νησιού υποδέχθηκαν την αποστολή των βετεράνων του Ολυμπιακού που ταξίδεψε εκεί για ιερό σκοπό. Υποδοχή υπήρξε και στο ξενοδοχείο, ενώ όλη η αποστολή μετέβη στο Δημαρχείο όπου έγινε επίσημη υποδοχή από τον Δήμαρχο, Φώτη Χατζηδιάκο με ερυθρόλευκη ανθοδέσμη. Εκατοντάδες παιδάκια έξω από το Δημαρχείο τραγούδησαν για τον Ολυμπιακό και φώναξαν ρυθμικά «Ολυμπιακός-Ολυμπιακός»!

Στην αποστολή προστέθηκε ο Ανδρέας Τσακμακίδης ο οποίος διαμένει στη Ρόδο. Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι παλαίμαχοι του Άρη Αρχαγγέλου, κοντράρονται στο γήπεδο του Αρχαγγέλου το απόγευμα της Δευτέρας για να συγκεντρώσουν πόρους, τους οποίους θα διαθέσουν εξ ολοκλήρου στην Unicef Hellas! Ο αγώνας αυτός διεξάγεται με την αρωγή και την στήριξη του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort, μέλος του ομίλου Starwood Hotels & Resorts.

gazzetta.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *