επικαιρότητα

Πρόγραμμα "χρυσή βίζα": Ρώσοι και Κινέζοι, οι περισσότεροι που πήραν άδειες παραμονήςΕνδιαφέρουσα είναι η ανταπόκριση που υπάρχει στο πρόγραμμα "χρυσή βίζα» μέσω του οποίου...
χορηγείται πενταετής άδεια παραμονής στην Ελλάδα σε ξένους που επενδύουν στην Ελλάδα σε ακίνητα άνω των 250.000 ευρώ. Όπως προκύπτει.

.η πλειονότητα αυτών που έχουν κάνει χρήση του προγράμματος, είναι και οι συνήθεις "ύποπτοι", που θα περίμενε κανείς, δηλαδή, Ρώσοι και Κινέζοι. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες ο Ν. Μηταράκης, πάνω από 430 άτομα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και υπολογίζεται ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου επενδύθηκαν στην Ελλάδα από ξένους 200 εκατ. ευρώ και εκδόθηκαν 436 άδειες παραμονής.

Από αυτές οι 185 αφορούν Ρώσους, οι 119 Κινέζους και οι υπόλοιπες 33 Αιγύπτιους, ενώ σε διαδικασία έκδοσης βρίσκονται ακόμη 83 άδειες.

http://tourismlobby.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης