ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχονται αλλεπάλληλες ΣΦΟΔΡΕΣ θεομηνίες στην Ελλάδα!!!



Μπήκαμε στον Οκτώβριο με αρκετά καλό καιρό και φυσιολογικές θα λέγαμε θερμοκρασίες για την εποχή που διανύουμε....
Ωστόσο, ο καιρός από την ερχόμενη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, θα αρχίσει σταδιακά να επιδεινώνεται, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Παρασκευή, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο. Γενικότερα οι νεφώσεις θα αρχίσουν να αυξάνονται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα παραμείνει επιδεινωμένος στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά και αυξημένες νεφώσεις. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο, με τους ανατολικούς, βορειοανατολικούς ανέμους να ενισχύονται σημαντικά στο Αιγαίο πέλαγος, αγγίζοντας και 7-8 τοπικά ίσως και τα 9 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.

Ωστόσο, μετά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ένα νέο σύστημα ισχυρότερων καταιγίδων και βροχών, θα χτυπήσει αρκετές περιοχές της χώρας μας. Περιμένουμε πως η επόμενη εβδομάδα, θα κυλίσει με βροχερό καιρό αλλά και ψύχρα ως και κρύο σε πολλές περιοχές κυρίως της βόρειας χώρας. Η κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα, φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τη δυτική, βόρεια και κεντρική χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου, πάνω από τα 1800-1900 περίπου μέτρα υψόμετρο.

Το Σαββατοκύριακο, τα φαινόμενα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έντονα, ωστόσο μετά το Σαββατοκύριακο, η κακοκαιρία που θα έρθει, ενδέχεται να δώσει ακραία καιρικά φαινόμενα, που πιθανότατα να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας.
Πηγή : greek-weather.org


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *