ροή ειδήσεων

Οι Έλληνες μαγεύουν το ΝΒΑ



Οι Έλληνες κλέβουν την παράσταση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, λίγο πριν ξεκινήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου!...

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε pre season ματς ο Κώστας Παπανικολάου, αφού μία τάπα του ξεσήκωσε τους φίλους των Ρόκετς!

Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ έσβησε τα φώτα στον Χάρκλες, όταν προσπάθησε να καρφώσει στο καλάθι των Ρόκετς προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες. Ο Παπανικολάου ξεκίνησε βασικός και είχε στο ενεργητικό του, εκτός από την εντυπωσιακή τάπα και 5 πόντους, 5 ασίστ, 1 ριμπάουντ,1 κλέψιμο.

Οι Ρόκετς πάντως κέρδισαν στον πόντο τους Μάτζικ στο Ορλάντο με 90-89.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και από τον Κώστα Κουφό και τον Νικ Καλάθη. Οι δυο τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην νίκη των Μέμφις Γκρίζλις επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 96-92.

Ο Κουφός έπαιξε για 28 λεπτά και είχε 13 πόντους (με 5/6 δίποντα) 4 ριμπάουντ και μόλις 1 λάθος. Ο Καλάθης έμεινε στο παρκέ για 32 λεπτά και είχε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη.

Ο μόνος από ελληνικής πλευράς που είχε πενιχρή συγκομιδή ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κι έτσι με 1 πόντο, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ , 4 κλεψίματα, 3 τάπες αλλά και 8 λάθη, δεν κατέφερε να συμβάλει στο να αποτραπεί η ήττα των Μπακς από τους Τίμπεργουλβς με 110-91.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *