ροή ειδήσεων

Εξελίξεις! "Φιλοβασιλικό" κόμμα ετοιμάζει ο Μπαλτάκος. Ο ρόλος του Κωνσταντίνου και το παρασκήνιο στο χώρο της δεξιάς..



Από τον Νίκο Αναγνώστου.
Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, όπως φαίνεται, οι διαδικασίες για τη δημιουργία ενός νέου "δεξιού" και "φιλοβασιλικού" κόμματος εν όψει των εκλογών που έρχονται...

Πρωταγωνιστής είναι ο τέως γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, που απομακρύνθηκε ύστερα από την αποκάλυψη του βίντεο με τον Ηλ. Κασιδιάρη, συμμετέχει ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ενώ φέρεται να έχει πειστεί να το στηρίξει και ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.
Αν προχωρήσει μια τέτοια κίνηση, μπορεί να επιφέρει ανακατατάξεις στον πέραν της ΝΔ χώρο της "δεξιάς" μέχρι και της Χρυσής Αυγής.

Ενδεικτικό είναι ότι η εφημερίδα "Ακρόπολη", υποστηρίζει ότι ο κ. Μπαλτάκος βρίσκεται σε συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά για να δημιουργηθεί ένα "κόμμα-μαϊμού" και ότι "ο γνωστός δικηγόρος πλούσιων οικογενειών της χώρας μας (Συγγελίδη, Αγγελόπουλου, Γιαννακόπουλου) Τάκης Μπαλτάκος ήδη βρίσκεται σε νέα αποστολή με εντολή Σαμαρά φυσικά. Με την πλήρη υποστήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματιών, 2 εφοπλιστών που έχουν πολύ σοβαρές εκκρεμότητες με το ΣΔΟΕ, προσπαθεί να συγκροτήσει ένα εκλογικό ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή προκειμένου να το μεταμορφώσει σε «φωλιά παγιδευμένων» Νεοδημοκρατών, που καθημερινά φεύγουν κατά εκατοντάδες από την καταρρέουσα Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της άκρατης μνημονιακής πολιτικής του αρχηγού της και φυσικά εξαιτίας της απόλυτης σύμπνοιας που δείχνει προς το ΠΑΣΟΚ. Στην προσπάθεια αυτή, που χρηματοδοτείται με πολλά εκατομμύρια ευρώ συμμετέχει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος".
Υποστηρίζεται επίσης ότι "οι επιχειρηματικοί κύκλοι που στηρίζουν αυτό το «κόμμα μαϊμού» έχουν πείσει και τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο να βοηθήσει διαθέτοντας τον γιο του Νικόλαο, για την «υπόγεια στήριξη» του Σαμαρά..."

.http://fonaklas.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *