ροή ειδήσεων

ΕΠΙΣΗΜΟΣ κατάλογος ΑΜΑΡΤΙΩΝ! Θα πάτε στην κόλαση ή στον παράδεισο;


Να Λόλα ένα καζάνι. Πόσες αμαρτίες και ποιες…. σε στέλνουν στην κόλαση ή τον παράδεισο….

Και την λέμε επίσημη γιατί δεν την φτιάξαμε εμείς…. αλλά είναι αναλυτικά γραμμένη από την εκκλησία (;) τα οποία τα θεωρεί σοβαρά αμαρτήματα (;) . Σύμφωνα με την παρακάτω λίστα δεν βλέπω να μένει κενή θέση στην κόλαση….

Βέβαια αν δεν έχει κάποιος διαπράξει κάτι από τα 156 παρακάτω… έχει ελπίδες για τον παράδεισο! Ελπίδες απλά…. όχι καμιά θέση κλεισμένη!


Απιστία
Αθεΐα
Ολιγοπιστία
Πνευματική αδιαφορία
Πνευματική αμέλεια
Πνευματική άγνοια
Αίρεση
Αποδοχή αίρεσης
Σχίσμα
Συμπροσευχή με αιρετικούς
Οικουμενισμός
Μασωνία
Ρόταρυ
Προκλητική ενδυμασία
Σατανισμός
Μαγεία
Αστρολογία
Συμμετοχή σε μαγεία
Συμμετοχή σε σατανισμό
Επίκληση δαιμόνων
Μέντιουμ
Βλασφημία νοερή
Βλασφημία εκούσια
Βλασφημία ακούσια
Θεωρία Δαρβίνου
Καφεμαντεία
Χαρτομαντεία
Χειρομαντεία
Χαρτοπαιξία
Ζάρια
Πορνεία
Πορνεία παρά φύση
Αρσενοκειτία
Ζωοφιλία
Μοιχεία
Μοιχεία παρά φύση
Αιμομειξία
Αιμομειξία παρά φύση
Ομοφυλόφιλη αιμομειξία
Βιασμός
Απόπειρα βιασμού
Φόνος εκούσιος
Φόνος ακούσιος
Παρότρυνση για φόνο
Αυτοκτονία
Απόπειρα αυτοκτονίας
Κτηνοβασία
Νεκροφιλία
Λεσβιακός έρωτας
Διαφθορά παρθένας
Συγκυλισμός
Παιδεραστία
Μη σαρκική εγκράτεια στις εορτές
Οφθαλμοπορνεία
Οφθαλμοπορνεία στην τηλεόραση
Ηδονισμός
Πολιτικός γάμος
Συμμετοχή σε πολιτικό γάμο
Αυνανισμός
Αισχροί λογισμοί
Αισχρές επιθυμίες
Κακή μουσική
Έξαλλη μουσική
Χειρονομίες κακές
Αστεία πονηρά
Αισχρολογία
Πονηροί λογισμοί
Σκανδάλισμα άλλων
Γυμνισμός
Άσεμνα ρούχα
Προκλητική στάση
Έκτρωση
Συμμετοχή σε έκτρωση
Παρότρυνση σε έκτρωση
Ευθανασία
Εμπόριο ναρκωτικών
Χρήση ναρκωτικών
Νοθεία τροφών
Ξυλοδαρμός
Ξυλοδαρμός γονέων
Υπαίτιος ατυχήματος
Ζωοκλοπή
Βασανισμός ζώων
Συμβουλές κακές
Μετάδοση ασθένειας
Κάπνισμα
Υπερηφάνεια
Εγωισμός
Ισχυρογνωμοσύνη
Ανυπακοή
Υποκρισία
Αλαζονεία
Επίδειξη
Επιπολαιότητα
Καινοδοξία
Πείσμα
Φιλοδοξία
Αργολογία
Μίσος
Φθόνος
Θυμός
Οργή
Ζήλεια
Περιφρόνηση
Ειρωνεία
Εκδίκηση
Ψευδοπροφήτης
Χαιρεκακία
Κακία
Αχαριστία
Εμπάθεια
Γογγισμός
Περιέργεια
Υπουλότητα
Καχυποψία
Δικαιολογίες ψευδείς
Κρυφάκουσμα
Ανυπομονησία
Κατάχρηση καλοσύνης
Ψέμματα
Συκοφαντία
Προδοσία
Ψευδορκία
Κατάκριση
Ιεροκατάκριση
Καταλαλία
Κουτσομπολιό
Κολακεία
Προσωπολατρεία
Φιλαργυρία
Ασπλαχνία
Κερδοσκοπία
Τοκογλυφία
Πλαστογραφία
Εκμετάλλευση
Δωροδοκία
Απληστία
Εξαγορά συνείδησης
Σιμμωνία
Αρχαιοκαπηλεία
Κλεπταποδοχή
Απάτη
Εμπρησμός
Κομματικός φανατισμός
Εγκατάλειψη γονέων
Διάλυση οικογενείας
Διάλυση οικογενειών
Καταστροφή ξένης περιουσίας
Ασέβεια
Άπιστος ανάδοχος
Αποχή εκκλησιασμού
Αποχή εξομολόγησης
Φτύσιμο μετά την Θεία Κοινωνία
Θεία Κοινωνία χωρίς εξομολόγηση
Λαθροφαγία
Ειδωλολατρεία



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/10/14 18:31

    Μάγκες, έχω καλά νέα... Η κόλαση γέμισε.... θα πάμε όλοι στον Παράδεισο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/14 18:32

    Ο σκοταδισμός και η παραφροσύνη στο μεγαλείο τους.... ξέχασαν όμως ρε παιδιά τις οφσορ εταιρίες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/14 18:34

    Διαβάστε και τι σας περιμένει αν δεν πιστεύεται σε τούτον τον θεό σύμφωνα με το Δευτερονόμιο......

    Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του Θεού σου, για να προσέχεις και να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του τα οποία εγώ σε προστάζω εδώ σήμερα, όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν πάνω σου και θα σε βρουν.
    Εάν δεν υπακούσεις, καταραμένος θα είσαι εις την πόλη και καταραμένος θα είσαι εις τον αγρόν. Καταραμένες θα είναι οι αποθήκες σου, η σκάφη σου και το πανέρι σου. Καταραμένος θα είναι ο καρπός της κοιλίας σου και τα γεννήματα της γής σου, καταραμένες οι γέννες των γελαδιών, των προβάτων σου, Καταραμένος θα είσαι όταν εισέρχεσαι και όταν εξέρχεσαι. Ο κύριος θα στείλει επάνω σου την ένδεια και την αχορτασίαν, τον τρόμο την θλίψη και την φθορά και ότι πιάνεις θα καταστρέφεται. Ο Κύριος θα προσκολλήσει πάνω σου θανατικό. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με απορία, ρίγος, πυρετό, εθισμό, μαρασμό, φλόγωση και ώχρα και με μάχαιρα και με ανεμοφθορία και θα σε καταδιώκει εωσού αφανιστείς. Και ο ουρανός από πάνω σου θα γίνει χαλκός και η γή κάτω από τα πόδια σου σίδηρος. Ο Κύριος θα μετατρέψει την βροχή σε σκόνη και χώμα θα κατεβαίνει πάνω σου από τον ουρανό, θα συντριφθείς μπροστά στους εχθρούς σου και το πτώμα σου θα γίνει τροφή στα όρνια του ουρανού και τα θηρία της γής.
    Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή αρρώστια στις έδρες (πισινός) και με αιμορροΐδες και με άγρια ψώρα και ξυσμό και αρρώστιες αγιάτρευτες, θα σε χτυπήσει με τρέλα, με τύφλωση και σύγχυση μυαλού, θα ψηλαφείς σαν τον τυφλό στο καταμεσήμερο και θα είσαι μόνος καταδυναστευόμενος και διαρπαζόμενος και αβοήθητος, αμπελώνα θα φυτεύεις και δεν θα τρυγείς, γυναίκα θα αρραβωνιαστείς και άλλος μαζί της θα πλαγιάζει, υιούς και θυγατέρας θα γεννήσεις και δεν θα είναι δικοί σου, σπίτι θα χτίζεις και δεν θα κατοικείς σε αυτό. Θα σου σφάξουν το βόδι, θα σου αρπάξουν το γαϊδούρι, τα πρόβατά σου θα τα πάρουν οι εχθροί σου, θα χάσεις τον πόλεμο, οι υιοί και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε άλλο λαό, οι οφθαλμοί σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται όλη την ημέρα και θα γίνεις παράφρον . Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή από τις πατούσες έως την κορυφή σου ώστε να μην μπορείς να γιατρευτεί. Τον αγρόν σου θα καταφάγει η ακρίδα και όλα τα γεννήματα της γής θα τα καταφθείρει η ερυσίβη, σκουλήκια θα φάνε τους αμπελώνες σου και δεν θα πιείς το κρασί τους ελιές θα έχεις αλλά δεν θα σου δίνουν το λάδι τους, ο ξένος θα σε δανείζει, δεν θα δανείζεις εσύ αυτό….. όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν επάνω σου αν δεν υπακούσεις. Αν δεν υπακούσεις θα στείλω πάνω σου πείνα, δίψα, γυμνότητα, έλλειψη πάντων, ζυγό σιδερένιο, θα φας τις σάρκες των υιών σου και των θυγατέρων σου, η απαλή και τρυφερή γυναίκα θα κοιτάξει με πονηρό βλέμμα τον άντρα της, τον υιό και την κόρη της και το νεογέννητο βρέφος της που γεννήθηκε μέσα από τα πόδια της διότι από έλλειψη πάντων στην πολιορκία θα τα φάγει κρυφά. Σεβάσου λοιπόν αυτό το φοβερό και ένδοξο όνομα Κύριο τον Θεό σου. ………. το να σας αγαθοποιεί και να σας πληθύνει, έτσι θα σας ευφρανθεί ο Κύριος στο να σας εξαλείψει και να σας μηδενίσει. Δευτερ. 28.15-63

    Δεν μπορεις να πεις τίποτα από φαντασία!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/14 18:52

    Μέθυσαν λοιπόν εκείνη την νύχτα τον πατέρα τους με κρασί και κοιμήθηκε μαζί του η μεγάλη του η κόρη. Εκείνος δεν κατάλαβε ούτε όταν ξάπλωσε ούτε όταν σηκώθηκε (έχετε δει ποτέ σας τύφλα στο μεθύσι μεθυσμένο να του «σηκώνεται»? τέλος πάντων είναι Θεϊκές σηκωμάρες). Την άλλη μέρα είπε στην μικρή αδελφή της, χθες ξάπλωσα εγώ με τον πατέρα μας, έλα να τον μεθύσουμε απόψε και κοιμήσου εσύ μαζί του. Μέθυσαν λοιπόν τον πατέρα τους και πλάγιασε η μικρότερη μαζί του. Εκείνος ούτε κατάλαβε όταν ξάπλωσε ούτε όταν σηκώθηκε. Ετσι οι δυό κόρες του Λωτ έμειναν έγκυες από τον πατέρα τους. Γεν. 19.32.36 (ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ ΑΜΑΡΤΟΛΟΤΑΤΟΣ-αιμομιξιάρα από τις λίγες φίλε μου!!)

    "Σκυθόπολις η σημερινή Μπετσηάν του Ισραήλ γύρω στο 341 επί Κωνταντίνου Β δευτερότοκο γιό του Μ. Κωνσταντίνου υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης και θανάτωσης (Αουσβιτς) των Ελλήνων εθνικών. Το αναφέρει στο βιβλίο του Retum Gestrarum Libri XXXI ο Αμιανός Μαρκελλίνος Ρωμαίος Ιστορικός. Αυτή ήταν η επινόηση του επισκόπου Αλεξανδρείας Γεώργιου μαζί με τον γραμματέα του Κωνσταντίνου, Παύλο καλούμενος και Τάρταρο. Κατασχέσεις περιουσιών, βασανιστήρια, θανατώσεις επί 20 ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε αυτό το στρατόπεδο του θανάτου. Θανατώθηκαν πάνω από 100.000 εθνικοί ακόμα και όσοι ήταν ενδεδυμένοι διαφορετικά από τους μοναχούς (ράσα) ή φορούσαν ένα φυλαχτό στον λαιμό τους, εσύροντο σαν εθνικοί με συνοπτικές διαδικασίες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και αφού βασανίζοντο, εφονεύοντο. Τα κοινόβια των χριστιανών συντηρούντο με τις κατασχέσεις των περιουσιών των ανθρώπων αυτών". (ΑΜΑΡΤΟΛΟΤΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ-ΦΟΝΟΣ εκ προμελέτης μάλιστα!!! και κατά συρροή)

    Οσο δε για τον Γενάδιο τον Ε ...
    "Η εκκλησία δεν επιτρέπει στους κοσμικούς άρχοντες να τιμωρούν φανερά. Εάν όμως οι άρχοντες παρακινούμενοι από ζήλο το κάνουν για την πίστη, τους επιδοκιμάζει και τους στεφανώνει. Η εκκλησία επαινεί πολλά από όσα πρέπει έτσι να γίνονται. ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΑ. Εσύ λοιπόν ευσεβέστατε και γενναιότατε άρχοντα εμπιστεύσου σε μένα και αν συλλάβεις κάποιον που παρασύρει στην απάτη των δαιμόνων, ράβδισέ τον, φυλάκισέ τον, αφαίρεσέ του την γλώσσα, έπειτα κόψε το χέρι του και αν ακόμα παραμένει κακός, στείλε τον στον βυθό της θάλασσας. Σε όλους δε τους άρχοντας προλέγω, ότι αν δεν τιμωρούν τους ελληνιστές, αν ανέχονται τον ελληνισμό να υπερισχύει και δεν κάνουν εκείνα που πρέπει, θα κριθούν από τον θεό”.Επιστολή πατριάρχη Γενναδίου (1405 μ.Χ.) προς Εμμανουήλ Ραούλ Οισί. Oeuvres complets de Gennade Scholarios publ. L. Petit X.A. Siberides & M. Jugie Paris 1938 & εφημερίδα Ελευθεροτυπία 27/5/2000 (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ-παρότρυνση για φόνο)


    Αγιος και Μέγας ο Θεοδόσιος που δολοφόνησε χιλιάδες Θεσσαλονικιών (14.000) στον Ιππόδρομο (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ-φόνος κατά συρροή και μάλιστα με ίχνη γενοκτονίας, εκδικητικότητα)

    Ο Μέγας Κωνσταντίνος σκότωσε τον γιό του Κρίσπο, την γυναίκα του Φαυστα και μιας ντουζίνας συγγενών γιατί φοβόταν ότι θα του πάρουν τον Θρόνο!!! Η εκκλησία τον ανακήρυξε ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟ. (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ-φόνος)


    Ο καθηγητής βιολογίας του πανεπιστημίου Οξφόρδης Richard Dawkins (Βραβείο Faraday Βασιλικής εταιρίας του Λονδίνου) αναφέρει στο Free inquiry magazine «Η απειλή της αιώνιας κόλασης προκαλεί ένα ακραίο παράδειγμα πνευματικής κακομεταχείρισης» και καυτηριάζει την κατήχηση με ψυχολογική τρομοκρατία και απειλές. «Οι επιδόσεις της θρησκείας σε παρελθούσες εποχές είναι γεμάτες από αιματηρές εκστρατείες, φρικτές ιεροεξετάσεις, μαζική σφαγή των κατακτημένων, ιεραποστολές με καταστροφή της κουλτούρας των λαών νομικές αντιστάσεις σε κάθε επιστημονική αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/14 18:56

    Εγώ, μόνο με το μούτζωμα και τον αυνανισμό, την έχω κάνει λαχείο. Πρώτο τραπέζι πίστα!!!

    Για την ανυπομονησία στην οποία επίσης έχω υποπέσει, νομίζω ότι συγχωρούμαι μιας και έχουμε μόνο μια τουαλέτα στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/10/14 19:45

      Δεν είπαμε ρε φίλε... η κόλαση γέμισε, θα πάμε όλοι παράδεισο πρώτη γραμμή....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/10/14 19:11

    Τους δε εχθρούς μου τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ'αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς. Λουκ 19-27 (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ)
    Μάχαιρα ήλθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη. Ματθ. 10.34 (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ)
    Οστις δεν είναι μετ'εμού είναι κατ'εμού. Λουκ. 11-23 (ΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΙΣΩΣ ΄ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ)
    Οστις δεν μισεί, πατέρα, μητέρα, αδελφούς, αδελφάς και τέκνα, δεν δύναται να είναι μαθητής μου. Λουκ. 14-26 (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ)

    Στο βιβλίο του καθηγητή του πανεπιστημίου της Ν. Καλιφόρνιας Ben Ed. Akerley “The X-rated Bible – An irrelevant survey of sex in the scriptures”. Αναφέρει τις σεξουαλικές ατασθαλίες με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στην βίβλο. Αιμομιξία, βιασμοί, μοιχεία, διγαμία, περιτομή, σεξουαλικοί βιασμοί, πορνείας, αφροδισιακά φάρμακα, πορνεία με τον διάβολο, ανταλλαγή συζύγων, διαγωνισμοί γονιμότητας μεταξύ ανδρών κτλ..(ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)

    Και όταν άρχισαν οι άνθρωποι να πληθύνονται επί προσώπου γης, ιδόντες οι υιοί του θεού τας θυγατέρας των ανθρώπων ότι ήσαν ωραίαι, έλαβον εις εαυτούς γυναίκας εκ πασών όσας έκλεξαν. Κατ’εκείνας τας ημέρας ήσαν οι γίγαντες επί της γής και έτι ύστερων αφού οι υιοί του θεού εισήλθον εις τας θυγατέρας των ανθρώπων, και αύται ετεκνοποίησαν εις αυτούς, εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι υπερήφανοι άνδρες ονομαστοί. Και είδεν ο Κύριος ότι επληθύνετο η κακία του ανθρώπου επί της γής και πάντες οι διαλογισμοί της καρδίας ήσαν μόνον κακία πάσας τας ημέρας. (Γεν. 6.1-5) (ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-βιασμος)

    Κακοποίηση της δούλης Αγαρ από την γυναίκα του Αβρααμ (την άφησε έγκυο) Σάρρα και κακό μάτι με τις ευλογίες του Θεού (σελίς 153,154) Αργότερα την διώχνει με το παιδί του Ισμαήλ όταν η Σάρρα «γεννάει» μετά από 12 μήνες!!!! Τον Ισαάκ όταν ήταν 91 χρονών και στείρα!!!! ( Γεν 21-15-16) θάνατος της Αγάρ και του παιδιού της στην έρημο!! (ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ-βασκανία, φόνος εκ προμελέτης, μίσος, εκδίκηση)

    Ξέρω ότι είσαι γυναίκα όμορφη, αν σε δουν λοιπόν οι Αιγύπτιοι θα πουν η γυναίκα του είναι και θα αφήσουν εσένα να ζήσεις και εμένα θα φονεύσουν, λέγε λοιπόν ότι είσαι αδελφή μου για να γίνει καλόν εις εμέ, εξ αιτίας σου και θα φυλαχθεί η ζωή μου. Γεν. 12.10-13
    Είδαν οι Αιγύπτιοι την γυναίκα και οι άρχοντες του Φαραώ είδαν αυτήν και παίνεψαν αυτήν προς τον Φαραώ και ελήφθη η γυνή εις την οικία του Φαραώ. Τον δε Αβραάμ μεταχειρίστηκαν καλώς δια αυτήν και είχε πρόβατα και βόας και όνους και δούλους και δούλας και όνους θηλυκάς και καμήλους Γεν. 12.14-16 (ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ-πορνεία, δόλος)

    Ε!!! δεν έμεινε και κανένας σύμφωνα με τον κατάλογό σας..... ούτε και εσείς γιατί αν διαβάσω για τα τεκτενόμενά σας....
    πορνεία, φιλοχρηματία, προκλητικά ρούχα (κάποιοι ιεράρχες τραβεστί) παιδεραστία, φιλοδοξία, ναρκωτικά, μίσος προς αλλόθρησκους, μαγεία, φόνος, επίδειξη (λιμουζίνες, χρυσά άμφια και περιδέραια), αλαζονεία ..... και πάει λέγοντας.....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/10/14 19:35

    Ανέκδοτο. .. πεθαίνει ένας ευσεβείς χριστιανός κ πάει στον άγιο Πέτρο. Του λέει λοιπόν ο άγιος " μιας κ ήσουν καλός χριστιανός θα σε αφήσω να επιλέξεις εσύ που θέλεις να πας , στην κόλαση ή στον παράδεισο"
    πάνε πρώτα στην κολαση.. Κ βλέπε πούνε μια τεράστια αίθουσα όπου γινόταν πάρτι , πανέμορφες γυναίκες με τουαλέτες , οι άντρες με σμόκιν , ρουλέτα, χαρτιά , ποτά κ μια ορχήστρα. Ήταν τέλεια. Κ λέει ο άνθρωπος " αν στην κόλαση είναι έτσι φαντάσου τι θα έχειστον ππαράδεισο"
    πάνε μετά στον παράδεισο κ τι βλέπει ... ένα μικρό δωμάτιο σε λευκό χρώμα κ 3 αάνθρωποι να κάθονται στις καρέκλες , κ παντού ησυχία. Ρωτάει λοιπόν ο άνθρωπος τον άγιο " καλά ρε συ στην κόλαση είναι φανταστικά κ είναι όλοι αμαρτωλοί εκεί , στον παράδεισο γιατί είναια αλλιώς?" Κ απανταει ο άγιος Πέτρος" χμ .. για 5 μαλακές σιγά μην βάλουμε και ολόκληρη ορχήστρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *