επικαιρότητα

Τι λέει το ΥΠΟΙΚ για το επεισόδιο στη ΡόδοΑνακοίνωση για το τραγικό περιστατικό του πατέρα που παρέδωσε το 2,5 χρονών παιδάκι του στη ΔΟΥ Ρόδου εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών...


Κάλεσμα σε όλους τους φορολογουμένους να επικαιροποιήσουν το ακατάσχετοτου τραπεζικού τους λογαριασμού απευθύνει το υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το χθεσινό τραγικό περιστατικό, όπου απελπισμένος πατέρας παρέδωσε στη ΔΟΥ Ρόδου το παιδί του, επειδή του κατασχέθηκαν τα τελευταία του 300 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ΥΠΟΙΚ, ο συγκεκριμένος φορολογούμενος, που είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, προσήλθε μαζί με το ανήλικο παιδί του στην ΔΟΥ και ζήτησε εξηγήσεις για τη δέσμευση των 300 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Από τον έλεγχο που έγινε προέκυψε ότι δεν είχε επικαιροποιήσει τον λογαριασμό του ως ακατάσχετου.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ επιλήφθηκε αμέσως του θέματος και αφού τον ενημέρωσε για την αιτία της αυτόματης κατάσχεσης, όπως προβλέπει ο νόμος, ανέλαβε προσωπικά και διεκπεραίωσε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες,ώστε να καταστεί και πάλι ο λογαριασμός του ακατάσχετος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά