ροή ειδήσεων

Τρέλα με το Τζακ Ποτ στο Τζόκερ! Παίξαμε 17,5 εκατ. από την Κυριακή!



Είναι ενδεικτικό ότι από την προηγούμενη Κυριακή, από το τελευταίο τζακ ποτ δηλαδή, μέχρι και σήμερα παίχτηκαν περίπου 17,5 εκατ.ευρώ...

Φρενίτιδα; Παροξυσμός; Τρέλα; Η σημερινή κλήρωση του τζόκερ δημιουργεί όνειρα... φτιάχνει τη διάθεση των Ελλήνων, κάνει μικρούς και μεγάλους να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Με 50 λεπτά που κοστίζει μία στήλη, ο καθένας έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα βελτιώσει τη ζωή του, ότι θα λύσει άπαξ και διά παντός τα οικονομικά του προβλήματα, ότι θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες αποχαιρετώντας την παλιά του ζωή και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που κάνουν όνειρα πιο... πεζά απ' αυτά των μεγάλων και σχεδιάζουν απλώς με τα κέρδη τους να αγοράσουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή ή το πιο σύγχρονο smartphone, όλοι τρέχουν να παίξουν τζόκερ Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων στο οποίο έχει μετατραπεί η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ όπου υπολογίζεται ότι ο νικητής ή οι νικητές, όσοι δηλαδή μαντέψουν το συνδυασμό των 5+1 τυχερών αριθμών έχουν «επενδυθεί» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ! Οι νικητές που θα προβλέψει όλους τους αριθμούς της κληρωτίδας προβλέπεται να εισπράξει 17 εκατ.ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα πρακτορεία η κίνηση και η... φρενίτιδα στα πρακτορεία δεν θυμίζει απλώς αλλά έχει ξεπεράσει την κλήρωση της Κυριακής, αν και πρόκειται για καθημερινή.

Αυτή την στιγμή, στα πρακτορεία κατατίθενται περισσότερα από 300 δελτία το δευτερόλεπτο. Οι πράκτορες υπολογίζουν ότι την τελευταία ώρα πριν την κλήρωση που θα γίνει στις 21:00 -από τις 19:30 μέχρι τις 20:30, δηλαδή αφού εκείνη την ώρα σταματά η κατάθεση δελτίων- θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη κίνηση.

Καλή επιτυχία σε όλους και... ψυχραιμία!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *