επικαιρότητα

Παράταση έως 20/11/2014 οι αιτήσεις για τα δωρεάν μαθήματα Ρώσικων του Δήμου Ρόδου για τους εργαζόμενους τουριστικών επαγγελμάτων


Παράτασή πήραν οι αιτήσεις για Δωρεάν μαθήματα Ρωσικών που εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου...
το οποίο προωθεί τη Δια βίου μάθηση ενώ μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού με σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μετά την παράτασή οι ενδιαφερόμενοι για εκπαίδευσή μπορούν τελικά να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση τους μέχρι την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση στο επίσημο Δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου ή πατήστε απευθείας για την αίτηση εδώ. Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν, εφόσον επιλεγούν, είναι φωτοτυπία ταυτότητας και βεβαίωση από φορέα για την ενασχόληση τους στον τουριστικό κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού 22410-79801 κ. Κωνσταντίνος Κατσαρός και διεύθυνσης Τουρισμού 22410-35240,945 κ. Κωνσταντίνος Χατζήκος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά