ροή ειδήσεων

Νεκρός 39χρονος που διαμένει στην Κρεμαστή - Φοβερό τροχαίο δυστύχημα


Και πάλι πένθος στο νησί μας! 
Ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα... στην οδό Ικάρων, στην Κρεμαστή λίγο πριν το Κλειστό Γυμναστήριο, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 39χρονο παλικάρι, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Πρόκειται για τον Χρήστο Καρανικόλα, ένα παλικάρι πολύ αγαπητό στην Κρεμαστή, η είδηση του θανάτου του οποίου προκάλεσε θλίψη σ΄ όλους όσους τον γνώριζαν. (Του άρεσε ν΄ ασχολείται ως προπονητής με τα παιδιά του Φοίβου).

Τα πρώτα στοιχεία του φοβερού ατυχήματος αναφέρουν πως ο 39χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά μ΄ ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονη, λίγο πριν το Κλειστό Γυμναστήριο της Κρεμαστής.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 38χρονος, ενώ η 46χρονη που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Ανακρίσεις διεξάγει η Τροχαία Ρόδου.

Τι αναφέρει η Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Κρεμαστή Ρόδου

Αυτοκίνητο, που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αντιθέτως κινούμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 46χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό της 46χρονης. Ενεργείται προανάκριση 29-11-2014/04.15

Η ΕΙΔΗΣΗ του θανάτου του Χρήστου Καρανικόλα έχει συγκλονίσει κυριολεκτικά την Κρεμαστή, ενώ συλλυπητήρια απηύθυνε και η διοίκηση της ομάδας του Φοίβου καθώς ο άτυχος 39χρονος ήταν υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας.

Επίσης, έγινε γνωστό, πως κάποιες εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται ν΄ αναβληθούν.

(Οι φωτογραφίες είναι από τον Ξενοφώντα Ζωγράφο που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στο θλιβερό αυτό περιστατικό)











topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *