ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τελευταίο “αντίο” στην 69χρονη γιαγιά που δολοφόνησαν για μία τηλεόραση



Η «τελευταία πράξη» της στυγερής δολοφονίας της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου παίχτηκε το Σάββατο,... στο Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου, όπου έγινε η ταφή της.

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί βρέθηκαν εκεί να συμπαρασταθούν στον γιο της Λευτέρη και να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Σε ότι αφορά στις συνθήκες θανάτου της άτυχης 69χρονης, αρκετά είναι τα ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί, καθώς οι δύο φερόμενοι δράστες του εγκλήματος, η 29χρονη εγγονή και ο 26χρονος εγγονός της, εξακολουθούν να μην παραδέχονται τίποτα και να επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Προχθές, οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Ρόδου και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Ωστόσο, και οι δύο κρατούνται προκειμένου μέσα στις επόμενες ημέρες να κληθούν εκ νέου να περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας, για να απολογηθούν αυτή τη φορά για την δεύτερη βαριά κατηγορία που έχει ασκηθεί σε βάρος τους, της ληστείας από κοινού από την οποία προήλθε θάνατος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 29χρονη όσο και ο 26χρονος δεν προσέθεσαν κανένα νέο στοιχείο αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της γιαγιάς τους, αφού η μεν εγγονή επιμένει ότι κοιμόταν και δεν πήρε είδηση το παραμικρό και ο δε εγγονός ότι γνωρίζει όσα του εκμυστηρεύθηκε η αδελφή του!

Πάντως το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης ουσιαστικά «καίει» τα δύο αδέλφια αφού αναφέρει ότι ο θάνατος της Ουρανίας Γερολύμου επήλθε από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου έως και τις 3 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

Το χρονικό αυτό διάστημα και τα δύο αδέλφια – σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν δώσει- βρίσκονταν στο σπίτι της 29χρονης.

Όλα αυτά τα στοιχεία θα εκτιμηθούν από τις διωκτικές αρχές και θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα στην δεύτερη απολογία τους τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *