ροή ειδήσεων

Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!



Ρεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση Μνήμης για τους δύο Αθάνατους Συναγωνιστές...
1η Νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η Χούντα Σαμαρά. Ένας άλλος Συναγωνιστής γλιτώνει από θαύμα, ενώ ο Αλέξανδρος Γέροντας ύστερα από δεκάδες χειρουργεία νικά τον θάνατο!





Ένα χρόνο μετά στο σημείο θυσίας των δύο Ηρώων χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές απέτισαν φόρο τιμής με την γαλανόλευκη στα χέρια! Παρά τους αποκλεισμούς και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των αναρχοκομμουνιστών που προσέβαλαν την Μνήμη των νεκρών χιλιάδες Συναγωνιστές συγκεντρώθηκανγια να τιμήσουν τον Γιώργο και τον Μάνο όπως τους αρμόζει.





Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιαχή ΑΘΑΝΑΤΟΙ και τηρήθηκε ενός λεπτού απόλυτης σιγής. Στην συνέχεια εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, όπου άπαντες προσευχήθηκαν για την ανάπαυση των ψυχών.



Η σεμνή τελετή συνεχίστηκε με ομιλίες Συναγωνιστών. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα της 1ης Νοεμβρίου 2013, τονίζοντας πως έναν χρόνο τώρα οι Αρχές δεν έχουν κάνει τίποτε για την σύλληψη των δραστών.



Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως ο Γιώργος και ο Μάνος είναι παρόντες, καθώς δεν γίνεται ποτέ να τους ξεχάσουμε! Με το αίμα τους πότισαν το δένδρο της Ελευθερίας μέχρι να απελευθερωθεί και η Πατρίδα μας!



Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου τόνισε πως η θυσία των Ηρώων μας έδωσε στις καρδιές δύναμη για Αγώνα, στις ψυχές μας θάρρος για ό,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και στο μυαλό μας την πεποίθηση της Δικαίωσης.



Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης δήλωσε πως η θυσία των δύο Συναγωνιστών μας μας εναποθέτει το βαρύ φορτίο να συνεχίζουμε τον Αγώνα για τα Πιστεύω τους, την αγάπη για την Ελλάδα, την Ελευθερία και τα Ιδανικά της Φυλής. Έχουμε ιερή υποχρέωση να συνεχίσουμε με ψηλά τις σημαίες μέχρι την τελική νίκη.



Η μεγαλειώδης και κατανυκτική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.













Ακολούθησε πορεία με αναμμένες δάδες χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών προς το κοιμητήριο Ν. Ηρακλείου, την τελευταία κατοικία του Γιώργου Φουντούλη.









ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!



[www.xryshaygh.com]

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/11/14 15:26

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/14 21:17

    Τώρα ετοιμάζουν τον Παναγιώταρο. Ήθελα νάξερα αυτό το "αγόρι" που απειλεί τι του έταξαν.
    Λάου λάου το πάνε τους κλείσουν όλους μέσα, Εκλογή Προέδρου πρέπει να γείνει με πετσοκομμένο το σώμα στη βουλή.Επεξεργάζονται με αρχηγό το Βορίδη πως θα γίνει το πετσόκομα. ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, Ο Πανάγαθος να τους αναπαύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *