ροή ειδήσεων

Μια άλλη αλήθεια για τα χρόνια του Γεωργίου Παπαδόπουλου...



ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου...

Γράφει ο Μιχαηλ Μπακερης

Όταν, δηλαδή, την τύχη του Έθνους και ενός εκάστου πολίτου είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» - ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.

Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:

1) Η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξη που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…

2) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.


3) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.

4) Η Δικτατορία χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέματα γης να καλλιεργούν,

5) αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ,

6) προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».

7) Έφτιαξε δρόμους σ' ολη την Ελλάδα μέχρι και στο τελευταιό χωριό (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη). Δρόμους χωρίς λακούβες, χωρίς μίζες, χωρίς τελη κυκλοφορίας, διόδια και αλλους φορους (οπως γινεται σημερα). Κατασκεύασε Νοσοκομεία, σχολεία, γέφυρες και εργατικές κατοικίες. Κατάργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους τους πολίτες.

8) κατασκεύασε εργοστάσια ενέργειας (ηλεκτρικης κ.τ.λ.) στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κ.τ.λ.

9) μεγάλες υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες και εργοστάσια δούλευαν ρολόι επι Χούντας με εκατομμύρια έσοδα για το κράτος και θέσεις εργασίας για τους έλληνες πολίτες: Ιζολα, Πίτσος, ΕΛΙΝΤΑ, Πειραική-Πατραική, Χρωπει, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, Μινιόν, Εσκιμο, AΙΓΑΙΟΝ, Κοντογούρη, Pirelli, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΕΤΜΑ, ΛΑΝΑΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ κ.τ.λ), ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κ.τ.λ), ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ΕΒΟ (Ελληνική βιομηχανία Όπλων), ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), βιομηχανίες λιπασμάτων, ζάχαρης, κονσερβοποιίας, καπνοβιομηχανίες (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΝΗΣ κ.τ.λ), τσιμεντοβιομηχανίες (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΛΥΨ κ.τ.λ), βιομηχανίες χάρτου (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SOFTEX κτλ), Εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων του ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗΣ κ.λ.π. .....για να έρθει εν τέλει μετα η "Δημοκρατία" με τον Ανδρεα Παπανδρέου και τους υπόλοιπους να τις κλείσουν μέσα σε μια νύχτα όλες αυτες τις τεράστιες ελληνικές βιομηχανίες-εργοστάσια και να μοιράζουν ψεύτικο δανεικό χρήμα στον κόσμο την στιγμή που εξαφανίζαν ότι υγιή χρήμα κυκλοφορούσε τα χρόνια του Παπαδόπουλου και της τεράστιας ανάπτυξης που είχε φέρει.

10) 6 χρονια (1967-1973) επί Παπαδόπουλου, οι τούρκοι δεν τολμουσαν να παραβιάσουν ελληνικό έδαφος ούτε χιλιοστό και υπήρχε πλήρης ασφάλεια που ο Έλληνας δεν είχε ξανα ζήσει.., ενώ στις μέρες μας τα τούρκικα μαχητικά αεροπλάνα και τα πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο κάθε μέρα ανενόχλητοι και η τουρκικη κυβέρνηση διεκδικεί ελληνικά εδάφη οπως Ίμια, Καστελοριζο, Θράκη, νησίδες κ.τ.λ).

Συν οτι σήμερα παραβιάζονται κάθε μέρα τα σύνορα μας απο λαθρομετανάστες που στέλνονται απο τους τούρκους και αγγίζουν τους 2 εκατομμύρια.

Το 1973 ο Παπαδόπουλος πήγε να βγάλει από τη μέση τους Αμερικάνους απο τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο και οι Αμερικάνοι με τον Ιωαννιδη ανέτρεψαν με πραξικόπημα τον Παπαδόπουλο.. Πήγε να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή για τις αγοροπωλησίες πετρελαίου από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Αν το πετύχαινε θα είμασταν η πιο πλούσια χώρα της Ευρωπης και όχι μόνο.

Και άλλα πολλά..., ενώ, επι Χούντας να προσθέσουμε οτι υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει. Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.

Αυτή ήταν η πολιτεία της …«επαράτου» Επταετίας. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Και να σκεφθεί κανείς ότι ήσαν Στρατιωτικοί! Τουτέστιν, δεν εγνώριζαν και πολλά – πολλά περί Οικονομίας. Απλά, πολύ απλά ήσαν Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και επέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τότε, είχαν επιβάλλει «εμπάργκο» πλείστες όσες χώρες, καθώς τα πολιτικά «μας» αρχοντόπουλα εφρόντιζαν για την δυσφήμιση της Πατρίδας τους δεόντως και αρκούντως.

Αυτά ήταν, τότε, τα έργα και ημέρες της «Χούντας» που παρέδωσε στους κυρίους της «Μεταπολίτευσης» ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι!… Για να το μεταβάλλουν, στην συνέχεια, αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.

Αραγε έχει το κουράγιο κάποιος από τους αναρρίθμητους αναλυτάδες να τα πει αυτά σήμερα στον Ελληνικό Λαό; Ασφαλώς όχι!…

Πλην όμως, όλο και περισσότεροι πολίτες σιγοψιθυρίζουν "Πού είσαι Παπαδόπουλε!"

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/16 00:41

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/14 15:31

    Τα μισά και βάλε είναι παπάτζες και τα υπόλοιπα υπερβολές... Δυστυχώς με τέτοια δημοσιεύματα, δημιουργείται κλίμα και απενοχοποίηση της χούντας (της αμερικανόφερτης, μην το ξεχνάμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/14 17:27

      Εχεις ακόμα τσίμπλες στα μάτια και συγχέεις την ελευθερία με την οχλοκρατία και την σημερινή αρπαχτή. Εχει δίκιο ο συντάχτης. Εγώ την έζησα την χούντα, είχαμε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά, δεν διανοείτο κανένας να μην σου βάλει ένσημα ή να σου κλέψει έστω και μια δραχμή από τον μισθό σου, η χούντα επέβαλε για πρώτη φορά ένσημα ακόμα και σε ανήλικους που δούλευαν, έφτιαξε δρόμους και αεροδρόμια ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΣ και το κυριότερο ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ανιστόρητε. Τώρα άντε εσύ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τύπου ΓΑΠ, ΝΔ με τον Παπακωσταντίνου που κατέστρεψαν την χώρα και την έβαλαν στην κορυφή του πιό διεφθαρμένου κράτους στην ΕΕ και του πιο υπερχρεωμένου, άντε να δούμε πως θα ξεπληρώσουμε τα χρωστούμενα. Ξεπουλάμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, γεμίσαμε εγκληματίες με την πολιτική του Σαμαρά που ακόμα και χθες τον φωνάζαμε, ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ και τον κάναμε σήμερα και πρωθυπουργό!!!! Αντί να τους βάλουμε φυλακή για εσχάτη προδοσία τους δώσαμε τα ύψιστα αξιώματα στην κυβέρνηση, τους στήσαμε ανδριάντες αυτούς τους νέους ΕΦΙΑΛΤΕΣ και συ ακόμα τους λιβανίζεις και δεν ξέρεις ότι και τα τρισέγγονά σου θα πληρώνουν ακόμα το χρέος γιατί αυτά τα δύο διεφθαρμένα κόμματα έμαθαν στον κόσμο ότι η ΜΙΖΑ & η ΑΡΠΑΧΤΉ είναι ο μόνο τρόπος να περνάς καλά. Τώρα μας ξινίζει η Τροϊκα και η Μέρκελ όταν επί χρόνια τρώγαμε τα έτοιμα από τις αρπαχτές και δεν νοιαζόμασταν για το μέλλον των παιδιών μας. ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον ορυκτό πλούτο και στήσε κ@@λο στους Τούρκους!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/11/14 21:40

      Είσαι ανιστόρητος, οι Αμερικάνοι δεν γνώριζαν για το πραξικόπημα, σε συνέντευξή του το είπε καθαρά ο Πατακός και δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Αλλά και συ ρούφηξες την ιστοριούλα που σου πετάξανε. Δες τους οικονομικούς δείκτες τότε και δες τους τώρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/12/14 12:03

      ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΙΣΗ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝΝΙΑ ΠΑΤΡΙΣ..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/3/16 00:01

      Κομματόσκυλο
      Τσιμπήσει
      Πιθανόν
      Πατώντας
      Επιβιώσει
      Έννοια

      Μάθε ορθογραφία Αναλφάβητο Χρυσό Αυγό...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/8/16 12:06

      Τι σαχλαμάρες είναι αυτές. Που το πάτε κύριοι της χούντας. Εχετε ζήσει την εποχή, όπως λέτε αλλά κι εμείς υπήρχαμε χωρίς να λιβανίζουμε τους συνταγματάρχες για τουριστικοδάνεια. Να μερικά γιανα μην τα ξεχνάμε, όπως εσείς προσπαθείτε. Το πρώτο διάταγμα του Παπαδόπουλου ήταν ο διπλασιασμός του μισθού του "πρωθυπουργού" καί των "υπουργών". Από 26000 ο μισθός ανέβηκε στις 45000. Να πούμε και για τα σκάνδαλα ΛΙΛΤΟΛ στην Πτολεμαίδα;,ΕΣΣΟ ΠΑΠΠΑΣ; Διυλιστήρια ΝΙΑΡΧΟΥ-ΩΝΑΣΗ, υπόθεση κρεάτων; ο έρανος για το τάμα του έθνους, που πήγαν τα λεφτά; Απ' όσα μιστριά δούλευε ο Παττακός πόσα έργα άρχισαν και τέλειωσα; Και το τελευταίο για να μην "τρώω" χώρο από το site που πρόθυμα και συνεχώς σας δημοσιεύει από τον Νοέμβριο 2015.Για ποιά άμυνα της χώρας μιλάει ο "κύριος"; Δεν θυμάται στην τραγελαφική επιστράτευση που δεν υπήρχε στις αποθήκες να μας δώσουν ούτε σφεντόνα. Τον Δεκέμβρη του 1967 ποιός απέσυρε την Ελληνική μεραρχία από την Κύπρο και μετά από απειλή πολέμου της Τουρκίας; Δηλαδή ποιός προετοίμασε τη ελλειπή άμυνα του νησιού για να έρθουν περπατώντας οι Τούρκοι το 1974 Αντε λοιπόν. Τις απαντήσεις για πάρτη σας

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/14 17:56

    Δεν το σιγοψυθιριζουν το "που εισαι Παπαδοπουλε".Το λενε δυνατα και καθαρα.Μονο αυτα τα πουστροφιδα που διελυσαν την Ελλαδα με την δηθεν δημοκρατια τους,εξακολουθουν να προσπαθουν να τα διαστρεβλωσουν.Αλλα κοντος ψαλμος αλληλλουια.Θα ερθει η ωρα τους.Και τοτε θα μας το ξαναπαιζουν αντιστασιακοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/14 19:10

    Το κανουν γιατι ακομα και σημερα συνεχιζουν να τρωνε.Ποιος θα τους ελεξει και τι θα τους κανει?ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/14 20:08

    Αμερικανόφερτη η χούντα?
    Μπορεί.
    Το Γιωργάκι τι ήταν?
    GOLDMAN SACHS.
    Και αφού φάγανε την Ελλάδα κυκλοφοράνε ελευθεροι και μας δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/14 01:55

    Έχει απόλυτο δίκιο ο συντάκτης. Έτσι ήταν. Αξέχαστες εποχές.
    Δεν μπορώ να πώ τίποτα άλλο για την κατάντια μας.. Χανόμαστε και μυαλό δεν βάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/14 19:04

    το 74 ειχαμε 3 υποβρυχια σ219 κατω απο το στολο των τουρκων ,και τον μαρτιο του 74 ειχαμε παραλαβη και τα φαντομ, που για τους τουρκους ολα αυτα ητανε διαστημοπλοια!! το 82 στο στρατο μας ερχοταν βιβλια για τα φ16 που ειχανε οι τουρκοι και μεις τα μιραζ τα απλα και απαξιουσανε τα βιβλια τα φ 16 οτι δεν ηταν καλα!! μετα ομως τα αγορασαμε,,,παραξενο!! τωρα οι τουρκοι εχουνε φ15 φ18 α1 αρματοφαγα φ22 και εχουνε μπη στην παραγωγη τουφ35 στελθ! και εμεις αμα βρεξει φτιαχνουμε τα φαναρια στους δρομους,και μενουμε χωρις τβ αν βεβαια δεν γινη διακοπη στο ρευμα! σε λιγα χρονια θα μας κλανουν οι αλβανοι και οι σκοπιανοι ,δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/14 13:44

    Φταίμε όμως όλοι μας.
    Και κυρίως φταίνε όλοι όσοι, όπως και γω (που μένω στο εξωτερικό), συμφωνούμε με το περιεχόμενο του άρθρου αυτού!
    Και φταίμε γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε κόμματα, ακόμη και σ' αυτά που υποστηρίζουν το περιεχόμενο του άρθρου αυτού!
    Γιατί όλα τα κόμματα είναι είτε μασωνικές δημιουργίες και παρασκευάσματα είτε οργανώσεις αρχικά ιδρυμένες από μη μασώνους που όμως αργότερα κάποια στελέχη διαφθείρονται και σύρονται στη μασωνία - είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι.
    Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί από κανένα κόμμα.
    Και κανένα κόμμα δε χρειάζεται.
    Ούτε και ο Παπαδόπουλος είχε αφήσει κόμματα να υπάρχουν στο καλύτερο και πιο επιτυχημένο τμήμα της ηγεσίας του.
    Η σημερινή κατάσταση δεν χρειάζεται ούτε πλειοψηφίες (ποια πλειοψηφία δηλαδή; των αποχαυνωμένων από τηλεοράσεις μουρόχαβλων που περιμένουν να .... καλυτερέψουν τα πράγματα για να κάνουν νέες αρπαχτές και κομπίνες;) ούτε μεγάλες μειοψηφίες που μ' ένα 30% θα φτειάχναν την επόμενη κυβέρνηση.

    Χρειάζεται ο καθένας, που πραγματικά συμφωνεί με το άρθρο και είναι αποφασισμένος να επιβάλει την άποψή του αντί να μαλακίζεται συζητώντας, να μιλήσει σε 5-10 δικούς του, και να συσταθεί μια μικρή οργάνωση βασισμένη σε καμμιά 100 πυρήνες, κι από κει και πέρα να λειτουργήσει με βάση, πυξίδα και νόμο την απόλυτη κατάργηση και καταστροφή του κράτους.

    Η οργάνωση αυτή θα πρέπει να μείνει κρυφή, να επιδιώκει τη μυστικότητα, να συσπειρώσει άστεγους και άφραγκους, και να γαλβανίσει τα πνεύματα. Σε λίγους μήνες καλής δουλειάς όταν 50000 - αποφασισμένοι για όλα κι αδιάφοροι για τις ζωούλες τους - πάρουν την απόφαση να καταλύσουν το κράτος καίγοντας τη γαμημένη βουλή, όλα τα εξίσου γαμημένα μπουρδελο-υπουργεία, όλα τα συγκροτήματα τύπου, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοράσεις, κρατικούς οργανισμούς, επιλεγμένες εταρείες (τις μαφίες του Μπόμπολα και του Κόκκαλη) και 5-6 καίριες πρεσβείες, .......
    ...... μια μικρή τεχνική υποδομή, αυτοσχέδιες βόμβες, κι ένα καλό πολεμικό σχέδιο (ποιοι και πόσοι επιτίθενται που) θα αρκέσουν για να δώσουν ένα αμετάκλητο τέλος στο ερείπιο - ψευτο-καθεστώς Κατοχής Αθηνών.

    50000 Ρωμιοί, αποφασισμένοι όπως οι αγωνιστές του 21 και καλά οργανωμένοι - και κυρίως - εντελώς ανεξέλεγκτοι από τη σύφιλη της μασωνίας και του σιωνισμού, φτάνουν και περισσεύουν για να παίξουμε ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, Παπανδρέου, Καραμανλή, Παπούλια, Τσίπρα και Παπαήγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ,ΛΗΣΤΕΙΑΣ,ΨΕΥΤΙΑΣ,ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ,ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΦΟΒΙΑΣ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΧΡΕΟΥΣ,ΨΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΡΝΕΙΑΣ,ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΤΑΤΩΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΞΙΟ,ΒΓΑΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/12/14 13:41

    σχετικό απόσπασμα από την έγκυρη στήλη "ΙΟΣ" της παλιάς «Ελευθεροτυπίας» στις 25/4/2008: «...Τα οικονομικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης είναι απλά λογιστικά λάθη αν συγκριθούν με τη ληστρική οικονομική πολιτική της δικτατορίας. Μόλις έγινε το πραξικόπημα, η χούντα φρόντισε μέσα σε λίγες βδομάδες να κλείσει όλες τις αμαρτωλές συμβάσεις που δεν διανοήθηκαν να πραγματοποιήσουν οι προδικτατορικές κυβερνήσεις: Litton, AEG-Telefunken, Esso-Pappas, Ωνάσης, Νιάρχος. Πραγματικό ξεπούλημα με αποκιοκρατικούς όρους εις βάρος της χώρας. Όσο για την δήθεν «λιτή» προσωπική τους ζωή, ο Παπαδόπουλος ζούσε σε μια παραθαλάσσια και μια ορεινή βίλα (Λαγονήσι και Πάρνηθα), το ζεύγος Ζωιτάκη ζούσε με βασιλική χλιδή (ως «αντιβασιλείς») ενώ ο Παττακός που κάνει τώρα τον αδικημένο, προκαλούσε τον κόσμο με τους πολυτελείς γάμους της κόρης του, δεχόταν τα πλούσια δώρα των (διορισμένων από τον ίδιο) δημάρχων και φρόντιζε να συνάψει ο γαμπρός του συμβόλαια με την Esso-Pappas, το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, τη ΔΕΗ και την Κόκα Κόλα...»

    Ενδεικτική για τα «καθαρά χέρια» των Χουντικών είναι και η περίπτωση του επιχειρηματία Mc Donald, που επισήμως ανέλαβε να χρηματοδοτήσει την «Εγνατία οδό», αλλά τελικά «το έβαλε στα πόδια» με 4,8 δις δολάρια στην τσέπη και 33,4 σε ελληνικά ομόλογα. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ήταν και αυτό του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Τομ Πάπας και της εταιρείας του Esso Pappas που «ξέπλενε χρήμα» της CIA και της Χούντας σαν χρηματοδότης της εκλογικής εκστρατείας του προέδρου Νίξον και για αντάλλαγμα έλαβε πλουσιοπάροχες συμβάσεις από το ελληνικό κράτος (με την Coca-Cola, μονοπώλιο ντομάτας Δυτικής Ελλάδας, χημικές και χαλυβουργικές εγκαταστάσεις και στόλους πετρελαιοφόρων).

    Στα σκάνδαλα θα πρέπει να συμπεριληφθούν επίσης η εισαγωγή σάπιων κρεάτων από τη Ροδεσία και η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά («Ιός» Ελευθεροτυπία 17.11.96), η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και πετρελαίου της γαλλικής εταιρείας «ΠΕΣΙΝΕ» στο 1/3 του κόστους από τη ΔΕΗ, η ίδρυση του ναυπηγείου Ελευσίνας από τον Ανδρεάδη το 1969 με «δανεικά και αγύριστα» της χούντας και βέβαια, η εξαίρεση των εφοπλιστών από οποιονδήποτε φόρο εισοδήματος και κρατήσεις, που οδήγησε το 1972 την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών να ανακηρύξει τον Παπαδόπουλο επίτιμο πρόεδρο. Τέλος, ο νεποτισμός έφθασε σε πρωτοφανή επίπεδα. Ο Παπαδόπουλος διόριζε τους αδερφούς του υπουργούς και γενικούς γραμματείς υπουργείων, ο Μακαρέζος διόρισε τον κουνιάδο του υπουργό Γεωργίας και ο υπουργός Ναυτιλίας Ι. Χολέβας έγινε «απρόσμενα» εφοπλιστής με 40 βαπόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/17 00:03

      Καλά, και πως όλοι αυτοί οι ληστές δισεκατομμυρίων έμειναν οικειοθελώς να συλληφθούν και να δικαστούν σαν εγκληματίες και, τελικά, να πεθάνουν (μαζί και ο Ιωαννίδης) πάμφτωχοι και καταφρονεμένοι από την "πολιτική ορθότητα" της εποχήςμας (έπονται, πλέον, και γυρίσματα); Τοοοόσο χαζοί ήταν οι (κατ' εσένα) τότε μάστορες της γρήγορης αρπαχτής;
      (την εξήγηση μην την προσπαθήσεις, ξεφεύγει των πνευματικών δυνατοτήτων σου. Συνέχισε να αναχαράζεις κάθε μπούρδα του κάθε πληρωμένου λασπολόγου -του Σπύρου Καρατζαφέρη επί ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ περιλαμβανομένου).

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/1/15 00:57

    PROS ANONIMO 27/1214 1:41 MM IOS PROIN ELEY8EROTIPIA AR8RO TOU 2008 PIOI KIVERNOUSAN TOTE GIA SKEPSOU KALA KAI PES MAS.EINAI DINATON NA KATIGORISOUN EAYTOUS AYTOI POU KIVERNANE APO TO 75 KAI META? KAI VEVAIA 8A PSAKSOUN TROPO NA KAKOLOGISOUN IPOION STA8EI EMPODIO SE AYTOUS APO EKEI KAI AYTO TO AR8RO,ME SIMPARASTASI OLWN SXEDWN TO DIMOSIOGRAFWN AFOU KAI AYTOI VOLEYONTAI. AYTA KAI O NOWN NOEITW!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/1/16 12:14

    ποναει η αληθεια !! κριμα , δειτε τα χαλια μας σημερα . Δειτε τι χασαμε και τι κερδισαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από τόσα χρόνια κατάληξα να πιστεύω ότι η χούντα του '67 υποστηρίχτηκε από τους πολιτικούς. Δείτε ποιοι πολιτικοί ήταν στα πράγματα πριν και μετά τη χούντα: οι ίδιοι. Ένα διάλειμμα έκαναν οι μάγκες για να τα βρούνε μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/3/16 16:20

    Ego tha po mia leksi eistai ZOA oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/16 18:22

    http://www.iefimerida.gr/news/46961/lamogia-sto-haki-ta-apisteyta-skandala-tis-hoyntas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/7/16 22:20

    Η Δηλωση ποθεν εσχεs του Κωστη Αιβαλιωτη ειναι ενα απο τα καλυτερα θα δειs σημερα (PHOTO)luben.tv/stream/79473

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΕ ΑΓΝΩΜΟΝ.ΔΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΕ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΜΑΣ,ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΒΛΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *