ροή ειδήσεων

"Σεξ, ψέμματα και κατασκοπεία"! Ποιοι ήθελαν να πουλήσουν στους Τούρκους απόρρητα



Τα αποκαλυπτικά έγγραφα που παρουσιάζουμε σήμερα περιλαμβάνονται στους “τόμους” των παρακολουθήσεων αξιωματικών... με την επιχείρηση Βελισσάριος ,αλλά όπως προκύπτει από το περιεχόμενο και τις ημερομηνίες τους δεν έχουν σχέση μ΄ αυτή . Το πιο σημαντικό συμπέρασμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του στρατού όταν επικεντρώνονταν στα πραγματικά σοβαρά και ουσιώδη θέματα κι όχι σ΄ όσα “ελαφρά” προέκυψαν από τα έγγραφα που μέχρι στιγμής δημοσιεύσαμε, έκαναν δουλειά σοβαρή και είχαν αποτέλεσμα.

Δυο περιπτώσεις κατασκοπείας αποκαλύπτονται από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε. Και οι δύοπρος τα τέλη της δεκαετίας του 80. Η μία στην Ελλάδα , η δεύτερη στην Κύπρο.

Στην πρώτη περίπτωση υπολοχαγός ήθελε να πουλήσει σχέδια οχύρωσης της Κω σε Τούρκους!!! Οι υπηρεσίες τον “τσίμπησαν” ,τον παρακολούθησαν και του έριξαν “δόλωμα”. Ο υπολοχαγός “τσίμπησε” . Ο τότε ΥΕΘΑ Αντώνης Δροσογιάννης έδωσε διαταγή να μείνει η υπόθεση “εφτασφράγιστο μυστικό” αλλά να βρεθεί τρόπος ο υπολοχαγός να απομακρυνθεί από το στράτευμα. ΄Ετσι κι έγινε. Βρέθηκε αφορμή και αποτάχθηκε! Κι όμως ο υπολοχαγός προσέφυγε στην δικαιοσύνη η οποία τον δικαίωσε και τον επανέφερε στο στράτευμα! Ο Δροσογιάννης διέταξε να ασκηθεί έφεση.


Η δεύτερη υπόθεση αφορά σε απώλεια απόρρητων σχεδίων! Στρατιώτης συνελλήφθη να τα δίνει σε ιδιώτη. Στην ανάκριση ενέπλεξε τον ταγματάρχη του υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε μαζί του σεξουαλική επαφή.

Αύριο οι θαυμαστές του Χίτλερ!

Διαβάστε τα έγγραφα:















Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *