επικαιρότητα

Στην Χάλκη το ετήσιο μνημόσυνο του Λοχαγού Διογένη ΦανουράκηΠαρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα,... Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, στη Χάλκη, το ετήσιο μνημόσυνο του λοχαγού Διογένη Φανουράκη.

Ο Διογένης Φανουράκης, έχασε τη ζωή του κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν θυσιάστηκε για να σώσει τους συμπατριώτες του από τα γερμανικά αντίποινα. Το όνομα του, φέρει το Ίδρυμα που οραματίστηκε και έκανε πράξη, ο Σωκράτης Φανουράκης, με σκοπό να παράσχει υποτροφίες σε νέους από την Κω και τη Χάλκη, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σπουδές μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και παράλληλα να φροντίζει για την περίθαλψη ανήμπορων συμπατριωτών μας, της τρίτης ηλικίας, στα δύο νησιά.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα τρία χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος, έχουν δοθεί 55 υποτροφίες σε νέους από τη Κω και τη Χάλκη, και υπήρξε φροντίδα για όλους τους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας σε Κω και Χάλκη που ζήτησαν την βοήθειά του.

Mε εκτίμηση,
Ευαγγελία Αγγελακοπούλου
Ιδρυμα Λοχαγού Φανουράκη
Μαρασλή 21-23 (4ος)
Αθήνα 106 76
Τηλ:+30 210 72 49940
Fax:+30 210 72 49941

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αγαπητό παράπονο .ενα ωραίο κόλπο ετοιμάζουν να μας κανουν .θα ανοιχουν ολα τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις και τα πάντα εκτος απο τους τουρίστες ετσι ώστε οτι λεφτα εχει ο ελληνας να τα φαει το καλοκαίρι και μετα στις 14 Οκτωβρίου στο δεύτερο κυμα του ιου να μην εχει να φαει ο ελληνας .

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά