ροή ειδήσεων

Interpol: Στην Αθήνα σήμερα για να ερευνήσει τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο


Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις μετά την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χρ. Ζωγράφο...

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις που συμβαίνουν μετά την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, αφού μετά τα όσα συνέβησαν με την αναστολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, η Ιντερπόλ έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα για να ερευνήσει τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής συνεργασίας της Ιντερπόλ με τη FIFA, κατά των στημένων αγώνων, Τζον Άμποτ, θα έχει συνάντηση με: Εκπροσώπους από το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος, την ΕΠΟ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Super League, τον ΟΠΑΠ, τον ΠΣΑΠ, την Επιτροπή Αντιμετώπισης της βίας, την εισαγγελία πρωτοδικών και τέλος την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά η έκθεση της Ιντερπόλ:

«Οι αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανεστάλησαν επ’ αόριστον, καθώς αξιωματούχος της διαιτησίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από βίαιη επίθεση που δέχτηκε. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 45χρονος Χριστόφορος Ζωγράφος, αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ξυλοκοπήθηκε με ξύλινο ρόπαλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από δύο άνδρες σε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

Ο Ζωγράφος, που είναι πρώην διεθνής διαιτητής, λειτουργεί υπό τον Χιου Ντάλας, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής της ΚΕΔ, μετά τις συνεχείς εκκλήσεις των ελληνικών ομάδων για να αναλάβει ξένος το διοικητικό ρόλο στη διαιτησία, μετά από τα πολλά σκάνδαλα περί στημένων αγώνων τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε ότι διαθέτει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την επίθεση στον Ζωγράφο, τις οποίες θα δώσει στην αστυνομία και στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ κάλεσε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο να βάλουν ένα τέλος στη βία».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *