ροή ειδήσεων

Ανάκληση χιλιάδων αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα



Από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώθηκε ότι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα,... εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης 4 μοντέλων της εταιρείας.

Πρόκειται για τα μοντέλα Lancer Sedan: 2008 – 2011,Lancer Sport back: 2009 – 2011,Lancer Evolution: 2008 – 2011 και Outlander: 2006 – 2011. Το σύνολο των οχημάτων τα οποία ανακαλούνται είναι 3.894 και ο λόγος ανάκλησης είναι ο ιμάντας κίνησης ο οποίος μπορεί να προκαλέσει φθορά στην τροχαλία του τεντωτήρα και στις τροχαλίες των αποστατών οι οποίες είναι κατασκευασμένες από nylon.

Στην περίπτωση αυτή το σύστημα ελέγχου θα ενεργοποιήσει ένδειξη βλάβης στον πίνακα οργάνων ενώ στην περίπτωση που αγνοηθεί η ένδειξη, ενδέχεται ο ιμάντας να υποστεί ζημιά και να φύγει από την θέση του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια φόρτισης της μπαταρίας, υπερθέρμανση του κινητήρα και μείωση της υποβοήθησης του τιμονιού (σε οχήματα με υδραυλική υποβοήθηση).

Μέχρις στιγμής στην χώρα μας δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα που να οφείλεται στον παραπάνω λόγο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν με επιστολή προκειμένου να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi όπου θα αντικατασταθεί τι επίμαχο υλικό χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *