ροή ειδήσεων

Τρίτος προορισμός της TUI Ρωσίας η Ελλάδα



Την τρίτη θέση κατέλαβε φέτος η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Ρώσων που ταξίδεψαν μέσω της Tui Ρωσίας σε ευρωπαϊκούς προορισμούς....

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα της έρευνας, που δημοσιοποίησε η Tui Ρωσίας για τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς των Ρώσων στην Ευρώπη κατά τη φετινή τουριστική σεζόν.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Κρήτη ήταν ο πρώτος προορισμός σε πωλήσεις στην Ελλάδα και ακολούθησαν η Ρόδος και η Κέρκυρα. Ο διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της Tui Ρωσίας Ι. Vukelik δήλωσε, μεταξύ άλλων, για το 2015 ότι θα επικεντρωθεί στην αποκλειστικότητα διαφοροποιημένων προιόντων. Στο πλαίσιο αυτό πρόσθεσε ότι στο πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνονται αρκετές νέες αποκλειστικότητες στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ρώσων που μετακίνησε η Tui Ρωσίας μεταξύ των ευρωπαϊκών προορισμών κατέλαβε η Ισπανία. Ωστόσο, η ζήτηση μετατοπίστηκε από τις Βαλεαρίδες νήσους στη Μαγιόρκα και την Ίμπιζα. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της Tui Ρωσίας κατέλαβε η Βουλγαρία. Μετά την Ελλάδα, στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ιταλία και ακολούθησαν στη πέμπτη θέση το Μαυροβούνιο στη έκτη η Κροατία και στην έβδομη η Κύπρος.

TornosNews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *