ροή ειδήσεων

Εντυπωσιακή η Ρόδος στην WTM - φωτος

 

Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, στο πλαίσιο της φετινής του πορείας... για την προβολή της Ρόδου στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη, συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market 2014 στο Λονδίνο από 03 έως 06 Νοεμβρίου 2014, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα ετησίως, αφού πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις. 

Η παρουσία της Ρόδου κέρδισε τις εντυπώσεις, με ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, οργανωμένο και δημιουργικό περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, με επαγγελματικούς χώρους για τη διευκόλυνση των συναντήσεων των τοπικών επιχειρηματιών με τα αγγλικά τουριστικά γραφεία, εφοδιασμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ενώ παράλληλα, υπήρχε και ανάλογη αντιπροσωπεία του νησιού της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα, επικεφαλής της αποστολής της Ρόδου είναι ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη, και τον Γενικό Διευθυντή του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ Χαράλαμπο Παλογιαννίδη.







Μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του τουρισμού, επισκέφθηκε το χώρο προβολής της Ρόδου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν του νησιού.








Ταυτόχρονα όμως οι επαγγελματίες του τουρισμού εστίασαν την προσοχή τους και σε άλλους τομείς που μπορούν να αποτελέσουν έναν ακόμη πόλο έλξης επισκεπτών για την Ρόδο, όπως αυτός του πολιτιστικού τουρισμού με αφορμή την έκθεση αρχαιολογικών θησαυρών της Ρόδου στο Μουσείο του Λούβρου. 



Στο περιθώριο της έκθεσης, εδόθη κοινή συνέντευξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κου Γιώργου Χατζημάρκου, με τον Δήμαρχο Ρόδου, κο Φώτη Χατζηδιάκο, με καλεσμένους βρετανούς δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της οποίας παρουσίασαν την Δράση που γίνεται στη Γαλλία σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου, για τα αρχαιολογικά ευρήματα από τη Ρόδο που θα εκθέσουν στο Λούβρο το επόμενο δίμηνο και θα μεταφερθούν από μουσεία της Ευρώπης.
Τέλος, σημειώθηκε ενδιαφέρον από πλευράς επαγγελματιών που ασχολούνται με τον ποιοτικό τουρισμό, οι οποίοι μάλιστα έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από το τουριστικό προϊόν της Ρόδου.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με τουριστικούς επιχειρηματίες της Αγγλικής Αγοράς βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται η αξιολόγησή τους από τους τοπικούς φορείς τις επόμενες μέρες, καθώς αυτό είναι το μέγα ζητούμενο της συμμετοχής στην Έκθεση World Travel Market, ώστε η συμμετοχή της Ρόδου να έχει τα βέλτιστα επί της ουσίας αποτελέσματα.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *