ροή ειδήσεων

"Βίασα την εγγονή μου επειδή μέθυσα"! Ο Χριστουγεννιάτικος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της 8χρονης


Όταν οι γονείς της μικρής έβλεπαν τον 51χρονο να μπαίνει στο δωμάτιο του παιδιού τους,,,, δεν φαντάζονταν με τίποτα τα όσα θα ακολουθούσαν...

Εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί ο ο 51χρονος άνδρας από την Ρουμανία, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 8χρονη εγγονή του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σπίτι της μικρής, στο Αρκαλοχώρι, για τις γιορτές των Χριστουγέννων!
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι: βιασμός κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ εξακολούθηση και ασέλγεια μεταξύ συγγενών επίσης κατ εξακολούθηση, όλες σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του με γλαφυρές περιγραφές στους αστυνομικούς , αποδίδοντας την όμως στο γεγονός ότι, λόγω και των εορτών, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και "δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε" .
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε ενώ οι γονείς της μικρής βρίσκονταν στο ... διπλανό δωμάτιο. Η μικρή εμφανίστηκε στον ιατροδικαστή φοβισμένη μήπως ξαναζήσει αυτό που συνέβη με τον παππού της.
Πηγή: cretalive.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *