ροή ειδήσεων

Ρόδος: Γυμνάσιο έδωσε τα έσοδα του παζαριού σε αθλητή των Παραολυμπιακών Αγώνων



Τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου παζαριού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων... του 6ου Γυμνασίου Ρόδου διατέθηκαν για την έμπρακτη υποστήριξη του προσωπικού αγώνα του μεγάλου αθλητή του τόπου μας Μιχάλη Σεΐτη, να αγωνιστεί με την Ελληνική Σημαία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο .

Ο πρόεδρος και μέλη του 15μελούς της μαθητικής κοινότητας του 6ου Γυμνασίου καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συναντήθηκαν την Κυριακή , 21/12/2014 , με τον μεγάλο αθλητή για να του παραδώσουν τα χρήματα . Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κ. Σεΐτη, ο οποίος είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο στην κατηγορία του και που με τη στάση της ζωής του και με τις πράξεις του μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε νέο άνθρωπο, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλα μαθήματα ζωής .

Ο αθλητής, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρεθεί αυτές τις ημέρες στο σχολείο λόγω των υποχρεώσεων του, θα χαρεί πολύ να βρεθεί στο προσεχές μέλλον στο 6ο Γυμνάσιο για να συζητήσει με όλα τα παιδιά.

ΠΗΓΗ: rodosreport.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *