ροή ειδήσεων

Ο δεύτερος πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου είναι άνεργος! [ΦΩΤΟ]



Ο δεύτερος πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου όχι μόνο είναι άνεργος... αλλά παίρνει 38 χάπια την ημέρα για να μπορέσει να διατηρήσει την ψυχική του υγεία, που έχει κλωνιστεί!...

Ο Ρικ Ρόσνερ, ο δεύτερος πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο με δείκτη νοημοσύνης 192, αποκάλυψε ότι παίρνει 38 χάπια την ημέρα προκειμένου να διατηρήσει τη νοημοσύνη του, παρόλα αυτά δηλώνει άνεργος. Τα χημικά συμπληρώματα που παίρνει σε συνδυασμό με την επίσκεψη πέντε γυμναστηρίων σε καθημερινή βάση αποτελούν τη ρουτίνα του όπως περιγράφει ο ίδιος στο βιβλίο που ξεκίνησε να γράφει, με τα απομνημονεύματα του.

Ουσιαστικά είναι το μόνο πράγμα που κάνει καθημερινά καθώς δεν έχει κάποια άλλη ασχολία. Στην προσπάθεια του να διατηρήσει την ψυχική και σωματική του υγεία παίρνει χάπια: «Πολλά από τα συμπληρώματα μπορεί να μην κάνουν τίποτα. Αν έπρεπε να μαντέψω, ίσως μόλις το ένα τρίτο από αυτά να έχει πραγματικά οφέλη» ενώ εξηγεί ότι «Η απελπισία ότι κάτι δε πάει καλά με μένα» ήταν η αιτία που ξεκίνησε να κάνει τεστ νοημοσύνης αποκαλώντας μάλιστα την προσωπικότητά του «βασανιστική».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *