ροή ειδήσεων

Σκέτος «Εφιάλτης» η Πενθήμερη: Πώς ανάγκασαν συμμαθητές τους σε άσεμνες ΠΡΑΞΕΙΣ!



Μαθητές ακινητοποίησαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ.. του patrisnews.com, δύο παιδιά που κοιμόντουσαν ανυποψίαστα στα δωμάτιά τους και τους εξανάγκασαν σε απρεπείς πράξεις και «δοκιμασίες», βιντεοσκοπώντας τις «άρρωστες» σκέψεις τους

Σε «εφιάλτη» μετατράπηκε η πενθήμερη εκδρομή για δυο μαθητές Λυκείου του Πύργου,σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrisnews.com, εξαιτίας της απρεπούς και προκλητικής επίθεσης που δέχθηκαν από συμμαθητές τους, ενώ κοιμόντουσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ομάδα δυο ή τριών μαθητών (τουλάχιστον), απευθύνθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ισχυριζόμενοι ότι έχασαν την κάρτα εισόδου στο δωμάτιό τους και απέσπασαν από τον υπάλληλο την κάρτα του δωματίου των δυο συμμαθητών τους.

Με αυτό τον τρόπο, μπήκαν στο δωμάτιο και αφού τους αιφνιδίασαν – καθώς τα δυο παιδιά κοιμόντουσαν – τους ακινητοποίησαν και τους εξανάγκασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απρεπείς πράξεις και «δοκιμασίες», που δεν μπορούν να περιγραφούν. Μάλιστα, άλλος μαθητής που συμμετείχε στην… πλάκα, φρόντισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό, για να υπάρχουν και… πειστήρια για το «κατόρθωμά» τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *