ροή ειδήσεων

Πιο σίγουρος και από την Μπαρτσελόνα ο ΣΥΡΙΖΑ!



Σίγουρες είναι οι στοιχηματικές για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές....
Τόσο που η απόδοση της νίκης του Αλέξη Τσίπρα, είναι όσο και εκείνη της Μπαρτσελόνα στους εντός έδρας αγώνες της, με μικρής δυναμικότητας αντιπάλους.

Σύμφωνα, με τις αποδόσεις του stoiximan.gr, το ενδεχόμενο να επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μόλις 1,10. Κοινώς αν ποντάρεις 100 ευρώ, το καθαρό σου κέρδος είναι μόλις 10 ευρώ.

Αντίθετα, της Νέας Δημοκρατίας φτάνει το 6,50! Όσο δηλαδή, δίνει και η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, μέσα στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα στις 11/1. Και αν στο ποδόσφαιρο, μπορούν να γίνουν ακόμα και θαύματα, στις εκλογές, δεν είναι το ίδιο απλό.

Στα άλλα ενδεχόμενα, που υπάρχει δυνατότητα στοιχηματισμού, η εταιρεία θεωρεί πιθανότερο σενάριο, η διαφορά των δύο κομμάτων να φτάσει σε επίπεδα ανάμεσα σε 3% - 4%.

Φαβορί για να λάβει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, θεωρείται η Χρυσή Αυγή με απόδοση 1,80, ακολουθεί το Ποτάμι με 2,50 και έπεται το ΚΚΕ με 8,00.

Τέλος, άλλο ένα στοίχημα είναι το αν θα μπουν ή όχι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Βουλή. Η εταιρεία βλέπει ως πιθανότερο ενδεχόμενο, το κόμμα του Πάνου Καμμένου να πιάσει τον πήχη, του 3% με απόδοση 1,65.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *