ροή ειδήσεων

Νοικοκύρεμα στο Τμήμα Τροχαίου υλικού του δήμου Ρόδου


Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται το νοικοκύρεμα στο Τμήμα Τροχαίου υλικού,... το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την ατμομηχανή του δήμου Ρόδου.

Απορριμματοφόρα και βαρέου τύπου οχήματα που παρέμεναν ακινητοποιημένα λόγω βλάβης επί μήνες, σταδιακά επαναδρομολογούνται και σύντομα όλα τα οχήματα θα εκτελούν ξανά δρομολόγια προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες.

Για τον απόλυτο έλεγχο της εισροής και εκροής καυσίμων έχουν τοποθετηθεί ηλεκτρονικές αντλίες σε όλους τους σταθμούς καυσίμων Τροχαίου Υλικού, ενώ στον σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή Ασγούρου έγινε αντικατάσταση της δεξαμενής.

Παράλληλα σε 20 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση συστήματος GPS σε όλα τα δημοτικά οχήματα βαρέου τύπου ώστε να γίνεται άμεσα και πιο αποδοτικά ο έλεγχος, στοιχείο απαραίτητο για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση που είναι και το βασικό ζητούμενο.
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μηχανοργάνωση και η μηχανογράφηση στο Τμήμα Τροχαίου υλικού με την ολοκλήρωση των οποίων θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή πλήρης εικόνα για τα καύσιμα, τα ανταλλακτικά αλλά και την κίνηση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η εκπόνηση μελετών πυρασφάλειας σε όλες τις βάσεις καυσίμων.

Από το νέο έτος όπως δήλωσε ο αρμόδιος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κούρτης, η λειτουργία του Τμήματος Τροχαίου Υλικού του Δήμου Ρόδου θα τεθεί σε νέα σύγχρονη και οργανωμένη βάση, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες του τόπου μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/12/14 19:59

    να τα κανουμε τη τα Απορριμματοφόρα που ειναι πια πανω απο 20 ετων καθε βδομαδα μεσα ειναι για επισκευη , φερτε καλητερα 4 μεταχειρησμενα 5ετιας να κανουμε σωστα την δουλεια μας με μπαλοματα δεν γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/14 01:20

    ρε δεν αφηνετε την τρελα!!!κοιταξτε να στειλετε καυσιμα στην νοτια ροδο που καθονται τα μηχανηματα εδω και μερες και ειναι διαλυμενα τα παντα εκει εξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *