ροή ειδήσεων

Τη νύχτα θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας από τη Σικελία - Ποιές περιοχές θα πληγούν



Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία ...

Η κακοκαιρία σιγά - σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί από τα δυτικά. Ωστόσο το πρωί θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και γενικά την ακτογραμμή από την Ηγουμενίτσα μέχρι την Καλαμάτα θα βγει ήλιος από το μεσημέρι και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες όμως σιγά - σιγά θα αρχίσουν να εξασθενούν. Τα φαινόμενα αργότερα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά τμήματα της χώρας. Δηλαδή στη Σάμο, τη Ρόδο, την Αστυπάλαια, την Πάτμο και την Κάρπαθο.

Ειδικά στις δυτικές και νότιες περιοχές, λόγω της μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης, θα πέσουν λασποβροχές

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως τοπικά θα φτάσουν ακόμη και τα 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 εως 13 βαθμούς, ωστόσο στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, το κρύο θα είναι τσουχτερό. Στα κεντρικά θα κυμανθεί από 9 εως 14 βαθμούς, στη Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 13 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αρχικά περιμένουμε νεφώσεις με βροχές που σιγά - σιγά θα αρχίσουν να εξασθενούν και από το απόγευμα κα μετά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στο νότιο Ευβοϊκό δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε βροχές το πρωί οι οποίες σιγά - σιγά θα αρχίσουν να εξασθενούν και από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανοιχτά του Θερμαϊκού εως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 8 εως 13 βαθμούς κελσίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *