επικαιρότητα

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης υπεύθυνος, εγώ το θύμαΤην ευθύνη παίρνει πάνω του ο Γιώργος Αποστολόπουλος για την υπόθεση με τον Παύλο Χαϊκάλη...

Κατά την ανάκρισή του στο Εφετείο Αθηνών είπε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο:
 • Ο,τι έκανα το έκανα με δική μου πρωτοβουλία.
 • Ο Χαϊκάλης με προσέγγισε, έχω και εγώ στοιχεία
 • Συζητούσα με τον Παύλο Χαϊκάλη για να δω που το πάει
 • Πρώτος μου έκανε νύξη για λεφτά ο Χαϊκάλης
 • Είχαμε φιλική σχέση και συνεχώς μου ζητούσε λεφτά
 • Το έκανα για να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος και πολιτικά ανήθικος
 • Εχω αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίζομαι (υπαινίσσεται ότι έχει μάρτυρες)
 • Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων, δεν λειτουργώ για λογαριασμό κανενός
 • «Είμαι πάντα ΑΝΕΛ»
 • Στην επί 2,5 ώρες κατάθεσή του ο κ. Αποστολόπουλος είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «ο Χαϊκάλης τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα».
 • Περιέγραψε ακόμη πώς και εκείνος παρακολουθούσε τις συνομιλίες με τον Χαϊκάλη και ο τελευταίος τον κατήγγειλε για να τον προλάβει, όπως είπε .
 • Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε μέρος σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία δήλωσε «για να προστατεύσω τους ΑΝΕΛ».
 • Είπε ακόμα ότι είναι ο συντάκτης του οικονομικού προγράμματος του 2012 και μέχρι πρόσφατα οικονομικός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου .
 • «Θα δώσω και άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη μειωμένη ηθική του Χαϊκάλη», υποστήριξε ο 55χρονος άνδρας που δηλώνει σύμβουλος τουλάχιστον τριών πρωθυπουργών αλλά και υπουργών και τραπεζιτών.

Αύριο καλούνται στον εισαγγελέα οι κκ. Πάνος Καμμένος και Παύλος Χαϊκάλης.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Παύλος Σαράκης

«Μετά από κλήση της εισαγγελέως Εφετών ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι συνομιλίες που υπάρχουν έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».Ο Χαϊκάλης δήλωνε ανοικτός στο ενδεχόμενο χρηματισμού

«Ο κ. Αποστολόπουλος και ο Χαϊκάλης είχαν πολύχρονη φιλιά και ο πρώτος βοηθούσε τον δεύτερο να επιλύσει σειρά οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Στις εν λόγω συζητήσεις υπήρχε γενική αναφορά για τις προγενέστερες καταγγελίες του στελέχους των ΑΝΕΛ κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου και ότι ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης δήλωνε…. ανοικτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Λόγω ακριβώς αυτών των προβλημάτων που αντιμετώπιζε».

Αυτό ανέφεραν μιλώντας προς Το Βήμα στενοί συνεργάτες του κ. Αποστολόπουλου σχετικά με την καταγγελόμενη εμπλοκή του στην αναφερόμενη «απόπειρα χρηματισμού» με 3 εκατ. ευρώ του κ. Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.

Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς:

«Την κουβέντα για τα χρήματα και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας την προκαλούσε ο κ. Χαϊκάλης και ο σύμβουλος επενδύσεων απλώς έκανε χαλαρή σχετική συζήτηση λόγω ακριβώς των φιλικών σχέσεών του με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ».

Συμπληρώνοντας δε ότι «το ραντεβού που είχε κανονισθεί και εκείνος δεν εμφανίσθηκε είχε τελείως διαφορετικό περιεχόμενο και αιτία από αυτό που εμφανίσθηκε», ότι «ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα παράδοσης τέτοιου ποσού που ποτέ δεν είχε στην κατοχή του» καθώς και ότι «το σχετικό υλικό που έχει παρουσιασθεί είναι προϊόν μοντάζ».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

 1. Ανώνυμος20/12/14, 9:20 μ.μ.

  Μέσα σε όλη αυτή την σαπίλα που αναδύεται πια από παντού, εκείνο που αποδεικνύεται περίτρανα είναι ότι το αληθινό πρόβλημα της χώρας είναι η παντελής απουσία (και όχι απλά δυσλειτουργίας) δικαιοσύνης. Για 15 ολόκληρες ημέρες ο εισαγγελέας κράταγε στο συρτάρι του την καταγγελία του βουλευτή Χαϊκάλη, χωρίς να τον απασχολεί το γεγονός ότι πλησίαζε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της «δημοκρατίας».

  Τώρα πια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι του ΣΥΡΙΖΑ θα του επιτρέψουν να σχηματίσει κυβέρνηση, προκειμένου να του φορτώσουν την ολοκληρωτική χρεοκοπία της χώρας, την επιστροφή στην δραχμή και την κατάργηση κάθε δημοκρατικού δικαιώματος.

  Η εκτροπή είναι σε εξέλιξη, και το καθεστώς τύπου Φράνκο, το οποίο ετοιμάζουν, θα το βαφτίσουν αναγκαίο κακό για την σωτηρία της χώρας, και θα το ευλογήσουν με την «δημοκρατική» αγιαστούρα της ΕΕ και των ΗΠΑ.

  Το παρακράτος πια λειτουργεί στο φως της μέρας κι όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό ακριβώς.

  Μονάχα ο λαός θα μπορούσε να αντιδράσει αλλά κοιμάται τον ύπνο του αδίκου και βλέπει τα όνειρα του δικαίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης