ροή ειδήσεων

Βίντεο – σοκ: «Είδα συναδέλφους μου να πεθαίνουν μέσα στα φορτηγά τους»


Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας, οδηγού φορτηγού η οποία διασώθηκε.... και επέστρεψε στην Ελευσίνα.

Κατήγγειλε ότι κανείς δεν τους ειδοποίησε όταν πήρε φωτιά το πλοίο. Είπε ότι υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι που είτε πέθαναν πάνω στο πλοίο είτε πήδηξαν στη θάλασσα. Περιέγραψε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της τονίζοντας ότι το πλοίο δεν ήταν καλό αλλά το ήξεραν.

«Το πλοίο ήταν άθλιο αλλά παρόλα αυτά επιβιβαστήκαμε. Τουλάχιστον τρεις συνάδελφοί μου έχουν χάσει τη ζωή τους επειδή κοιμήθηκαν στα φορτηγά τους αντί να κοιμηθούν σε κάποια από τις καμπίνες», περιέγραψε η Ευφροσύνη Μπεζάτη, λίγα λεπτά αφού έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

Και συνέχισε: «Κοιμόμουν στην καμπίνα μου και ξύπνησα από τους καπνούς. Κανένας από το καράβι δεν μας βοήθησε. Δεν είχαμε ενημέρωση από το πουθενά. Από τις 5.30 το πρωί της Κυριακής έως τις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας που με μετέφεραν στη Ιταλία ήμουν μούσκεμα. Τηλεφώνησα στους δικούς μου για να τους πω ότι δεν θα με ξαναδούν. Μας άφησαν στο έλεος του Θεού».

Ηταν η κόλαση του Δάντη να περπατάς σε ένα πλοίο που λιώνανε τα μέταλλα και να προσπαθείς να σταθείς κάπου για να μην καείς», είπε άλλος διασωθείς, που ανέφερε ότι είδε στο πλοίο μάνικες, αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν είχαν νερό.

«Δεν υπήρχε νερό, δεν υπήρχαν κουβέρτες, δεν υπήρχε πλήρωμα… Μωρά να κλαίνε, να καιγόμαστε και να βρεχόμαστε», είπε άλλος επιβάτης του Norman Atlantic. «Ξυπνήσαμε γιατί καιγόμασταν. Ο συναγερμός χτύπησε μετά από 40’».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *