ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο Αρχιμανδρίτης που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια - Κάθεται ξανά στο εδώλιο (Φωτό)!



Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Νάξου κάθεται ο πρώην ρασοφόρος... Νικόλαος (Θεόκλητος) Ρενέσης, καταδικασμένος ήδη πριν ένα χρόνο σε κάθειρξη 25 ετών για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια και σε έναν ενήλικα με νοητική υστέρηση στο Ίλιον...

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για όσα φέρεται να διέπραξε στην Κωμιακή Νάξου το διάστημα 2010-2011 που ήταν εκεί εφημέριος... Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η δικογραφία, ούτε το κατηγορητήριο. Υπενθυμίζεται, ότι είχαν καταθέσει εναντίον του πολλοί Κωμιακίτες, για την παράνομη, όπως υποστηρίζουν, μεταφορά στην Αθήνα μεγάλου αριθμού κειμηλίων της Θεοσκέπαστης (εικόνες, ένα ευαγγέλιο ασημοκαλυμμένο, καντήλια ασημένια κ.α.) για συντήρηση, όπως προφασίστηκε ο Ρενέσης.



Μάλιστα, οι Κωμιακίτες είχαν αμφισβητήσει έντονα τη γνησιότητα αυτών που στη συνέχεια επιστράφηκαν και είχαν ζητήσει να γίνει έλεγχος από αρχαιολόγο για να πιστοποιηθεί αν αυτά είναι τα γνήσια ή κίβδηλα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά το θόρυβο, τις καταγγελίες και τις αντιδράσεις των φορέων και του λαού της Κωμιακής για το θέμα, η Μητρόπολη Παροναξίας, δεν προχώρησε σε καμιά ενέργεια όπως είχε υποχρέωση προκειμένου να εξεταστούν από την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων όσα "κειμήλια" έφερε πίσω ο Ρενέσης.


Υπενθυμίζεται, ότι μετά την αποκάλυψη και τη σύλληψη του Ρενέση στο Ίλιον με βαριές κατηγορίες (ασέλγεια σε ανήλικους, κατοχή πορνογραφικού υλικού κ.α.) ο πρώην Βουλευτής Νίκος Λεβογιάννης ενημέρωσε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για τη δράση του συλληφθέντα και στην Κωμιακή Νάξου και αμέσως η αστυνομία προχώρησε στην έρευνα της δράσης του.

Πηγή: cyclades24.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *