ροή ειδήσεων

Μια Ελληνίδα κάνει... βεντούζες στο Χόλιγουντ



Η Βίκυ Βλαχώνη γεννήθηκε στην Αθήνα, σε ένα αθλητικό και προσανατολισμένο στην υγεία οικογενειακό περιβάλλον. Στα 18 της έφυγε...
από την Ελλάδα για να κάνει σπουδές οστεοπαθητικής στο Λονδίνο και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που πήραν μεταπτυχιακό από το European School of Osteopathy.
Η Βίκυ ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα της στη μυοσκελετική δουλεύοντας στις πιο διάσημες ολιστικές κλινικές του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένης της Hale Clinic και στο Integrated Medical Centre, κάνοντας θεραπεία σε χορευτές από το Βασιλικό Μπαλέτο και των μεγάλων θεατρικών παραγωγών του West End, όπως Cats και The Lion King.
Δημιούργησε το δικό της ιατρείο, το 2001, συνδυάζοντας μια ποικιλία ολιστικών θεραπειών και μεθόδων, οι οποίες περιλαμβάνουν εξατομικευμένα μέτρα και πρακτικές για την ανακούφιση και την απελευθέρωση του σωματικού, συναισθηματικού και ψυχικού πόνου.
Τα μακροπρόθεσμα, βιώσιμα αποτελέσματα της θεραπείας της, την έχουν κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, έχει αποκτήσει ένα αφοσιωμένο πελατολόγιο, συμπεριλαμβανομένων των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα του κόσμου των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και της τέχνης.
Σήμερα, η Βίκυ εφαρμόζει τις πρακτικές της στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια, όπου ζει με τον σύζυγό της και τους δύο γιους της
Η Γκουίνεθ Πάλτροου λέει για τη Βίκυ: «Ως οστεοπαθητικός, η Βίκυ αντιλαμβάνεται ότι ένας πόνος στην πλάτη είναι σπάνια απλώς ένας πόνος στην πλάτη, μπορεί επίσης να είναι μια δυσλειτουργία στην ωοθήκη ή στο έντερο, στον θυρεοειδή ή στο ήπαρ.»
«Η Βίκυ μία μία χαρισματική θεραπεύτρια. Ακόμη και στις πιο τρελές μου ημέρες, όταν η ζωή είναι πολύ αγχωτική, ξέρει πώς να με βοηθήσει να καταλάβω τι με ενοχλεί, απελευθερώνοντας τον πόνο μου, και με κάνει αισθάνομαι πιο δυνατό, πιο ανάλαφρο και πιο συγκεντρωμένο» λέει ο Μαρκ Μάνι, διάσημος πλαστικός χειρουργός.
Στο πελατολόγιο της Βίκυς Βλαχώνη περιλαμβάνονται επίσης διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ όπως η Κάμερον Ντίαζ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Κέιτι Πέρι, η Μαρία Μενούνος και πολλοί άλλοι.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *