ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: "Ήμουν ναρκομανής και κοιμόμουν στα παγκάκια της Ομόνοιας.Τώρα είμαι μάνατζερ στο Λος Άτζελες"



«Η πρώτη μέρα που ήμουν καθαρή, ήταν 4 Σεπτεμβρίου 2004... και έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε» εξομολογείται η...

Χρύσα, πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πρόσθεσε: «Κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα. Το μόνο που χρωστάς εσύ στον εαυτό σου είναι να είσαι εσύ καλά»

Η Χρύσα Λουκαδάκη έζησε τα εφηβικά της χρόνια στα πεζοδρόμια της Ομόνοιας, σχοινοβατώντας μεταξύ ζωής και θανάτου, αφού από πολύ νωρίς εθίστηκε στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών. Η 33χρονη σήμερα κοπέλα, που κατάφερε με πολύ κόπο να βγει από τον σκληρό κόσμο, μιλά για την εμπειρία της και τη ζωή της.
«Την οικογένεια μου την λατρεύω αλλά μεγαλώσαμε μέσα σε πολύ μεγάλες μάχες. Δυστυχώς οι γονείς μου δεν τα πηγαίναν και πάρα πολύ καλά και είχαμε πάρα πολλούς τσακωμούς. Προσπαθούσαμε να χωρίσουμε τη μητέρα από τον πατέρα μην σκοτωθούν» εξηγεί η ίδια.
Η χρήση ουσιών ξεκίνησε στα 14 της, κρυφά από τους γονείς και τις δύο αδελφές. Προσπαθούσε να ξεφύγει με αυτόν τον τρόπο από την καθημερινότητα που ζούσε. Στα 18 της έφυγε από την Κρήτη και μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει χορό, αλλά αυτό ήταν μόνο μια δικαιολογία, αφού ήταν πια τόσο εθισμένη που το μόνο που σκεφτόταν ήταν η χρήση.
Η ίδια περιγράφει ένα βράδυ στην Ομόνοια, στα 19 της πλέον χρόνια. Αυτό ήταν το βράδυ που της άλλαξε τη ζωή. «Ήμουν σε ένα σπίτι στην Ομόνοια. Είχα κάνει χρήση ηρωίνης και είχα πέσει πίσω. Άρχισα να βλέπω μια διάφανη εικόνα του εαυτού μου να σηκώνεται και να φεύγει από μένα. Ένιωθα σαν κάποιος να μου έπαιρνε τη ζωή. Πήρα μια πάρα πολύ βαθιά ανάσα και ρούφηξα τον εαυτό μου πίσω».
Αμέσως μετά από αυτό, μπήκε σε κοινότητα απεξάρτησης αλλά έμεινε μόνο για λίγο. Συνέχισε τη χρήση και παράλληλα έκανε και χορό. Μέχρι που ένα βράδυ είπε το «τέλος» στην ταράτσα του σπιτιού του φίλου της.
Έδωσε μάχη να κερδίσει τη ζωή της πίσω, αφοσιώθηκε στο χορό και μετακόμισε μόνιμα στο Λος Άντζελες, βρήκε δουλειά σε ένα εστιατόριο και πλέον κατάφερε να γίνει μια επιτυχημένη μάνατζερ!

star.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *