Ισχυρή κακοκαιρία με έντονα καιρικά φαινόμενα προσεγγίζει τη Ρόδο... και θα πλήξει το νησί μας τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει σταδιακή εξασθένιση. Οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Από το κύμα κακοκαιρίας που κατεβαίνει στα Δωδεκάνησα και την Ρόδο, προκλήθηκαν έντονα προβλήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα γι αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και σε αυτή την κακοκαιρία θα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή, καθώς έχει αποδειχτεί ότι η Ρόδος γρήγορα μετατρέπεται σε ένα απέραντο ποτάμι, ενώ σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ και οι οδηγίες αυπροστασίας από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Επιμέλεια : Σταύρος Κεσεδάκης
rodosreport.gr
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.