ροή ειδήσεων

Ασφάλεια: “Το υλικό στο βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο”



ΕΠΙΣΕΙΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
Κομμένο και ραμμένο ήταν το βίντεο Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου... που παραδόθηκε από την εισαγγελία στην αστυνομία, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ
Νέες διαστάσεις στην υπόθεση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου δίνουν τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ που έλεγξαν το βίντεο των συνομιλιών των δύο ανδρών.
Κατόπιν της πραγματογνωμοσύνης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα εργαστήρια της Ασφάλειας και επεξεργάστηκε το περιβόητο βίντεο των συνομιλιών, έτσι όπως παραδόθηκε από τους ΑΝΕΛ στις δικαστικές αρχές, προκύπτει πως έχει υποστεί μοντάζ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό υλικό που παραδόθηκε έχει υποστεί μοντάζ με σύνθεση εικόνας και ήχου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γεγονός που επισείει βαρύτατες ποινικές ευθύνες για όποιον έχει προωθήσει και συμμετάσχει σε τέτοιες πράξεις.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως η Ασφάλεια επισημαίνει ότι το υλικό που εστάλη στον εισαγγελέα και την ΕΛΑΣ είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει διάρκεια 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η εισαγγελία και η αστυνομία, αλλά εδόθη από πολιτικές πηγές και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αντιθέτως στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο το οποίο και είναι αυτό που εξετάστηκε και βρέθηκε, σύμφωνα πάντα με πηγές της αστυνομίας, μονταρισμένο.

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *