ροή ειδήσεων

Στη δημοσιότητα απειλές του Πάνου Καμμένου εναντίον του Γιώργου Τράγκα


Για “απειλές” εναντίον του από τον Πάνο Καμμένο έκανε λόγο το πρωί της Δευτέρας... ο Γιώργος Τράγκας

Σύμφωνα με τα όσα είπε, στην εκπομπή του στο real fm, ο γνωστός δημοσιογράφος, το απόγευμα της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος του έστειλε “απειλητικό” sms στο κινητό του.

Με βάση τα λεγόμενα του Γ. Τράγκα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον “απείλησε” με αγωγές και φυλάκιση για τα όσα είπε στην εκπομπή του την Παρασκευή στο ραδιόφωνο.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του δημοσιογράφου ο Π. Καμμένος στόχο είχε να τον εκφοβίσει και να τον απειλήσει, ώστε να σταματήσει να του ασκεί κριτική για τα (πολιτικά) πεπραγμένα του.

Ο Γ. Τράγκας αποκάλυψε πως για το “απειλητικό” sms ζήτησε τη γνώμη γνωστών ποινικολόγων αφήνοντας να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του επικεφαλής των ΑΝΕΛ. ” Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου!” ήταν το σχόλιο του Γ. Τράγκα για το επίμαχο μήνυμα που φέρεται να έλαβε την Παρασκευή από το κινητό του πρόεδρου των ΑΝΕΛ.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως Τράγκας και Καμμένος ήταν πολύ καλοί φίλοι μέχρι πρόσφατα και μάλιστα όπως φημολογείται στο σπίτι του δημοσιογράφου πάρθηκε από τους δυο τους η απόφαση για την δημιουργία των ΑΝΕΛ, πριν από περίπου 2 χρόνια.

Τέλος, πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο ήθελαν τον γνωστό δημοσιογράφο να εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πηγή: kentrinews.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *