ροή ειδήσεων

Άδωνις: Γουστάρω μνημόνιο - Θα ψήφιζα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, αποκάλυψε ότι...
θα ψήφιζε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δήλωσε ότι ''γουστάρει'' μεταρρυθμίσεις.
«Την Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα την ψήφιζα, με κανέναν τρόπο, γιατί δεν αντέχω την υποκρισία, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος δισεκατομμυριούχος να θέλει να είναι κομμουνιστής, αλλά αυτό δεν γίνεται. Ευελπιστώ το κόμμα μου να μην με φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «το μνημόνιο είναι στην λήξη του. Γουστάρω τις μεταρρυθμίσεις», τασσόμενος ανοιχτά υπέρ του.
Επίσης έδωσε τη δική του εξήγηση για τον τηλεοπτικό καβγά που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, όπου αποκάλεσε τον παρουσιαστή «Στάλιν» και εκείνος του απάντησε «είσαι γελοίος».
«Τώρα, χωρίς πλάκα, δεν ξέρω γιατί τσαντίστηκε τόσο πολύ. Λόγω τιμής δεν έχω καταλάβει. Εγώ πάντως προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, που δεν είναι και το κυρίαρχο χαρακτηριστικό μου. Με τον Γιώργο Παπαδάκη γνωριζόμαστε καμιά 15ρια χρόνια, έχουμε βρεθεί στην εκπομπή του πάρα πολλές φορές, μου έχει υποσχεθεί να έρθει στη δική μου να πουλήσουμε βιβλία, δεν έχει έρθει ακόμα – αυτό του το φυλάω. Έχουμε κάνει πολλούς καβγάδες, αυτός ήταν από τους top, έχουμε κάνει όμως και χειρότερο. Έχω αποχωρήσει μια φορά από την εκπομπή, μετά γύρισα, με πήραν τηλέφωνο καθ' οδόν, με παρακαλέσαν και γύρισα».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *