ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Δείτε πως είναι το Dubai πίσω από την... λάμψη! PHOTO


Στομαχικές διαταραχές προκαλούν εικόνες που ήρθαν στο προσκήνιο και οι οποίες παρουσιάζουν... μια εικόνα του Dubai που δεν γνωρίζουμε. Στα παρασκήνια, λοιπόν, κρύβονται όσοι εργάζονται, για να χτίζουν και να συντηρείται το χλιδάτο Dubai που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις φωτογραφίες, κάτω από πραγματικά θλιβερές συνθήκες!



Για του λόγου το αληθές, στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως είναι η κουζίνα στο μέρος όπου ζουν Ιράνιοι εργάτες που μετανάστευσαν στην χώρα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο Farhad Berahman, που επισκέφτηκε τα καταλύματα των εργατών, που είναι γνωστά ως Sonapur και βρίσκονται κρυμμένα στα εξώτερα του Dubai, οι άνθρωποι στo Εμιράτο χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες: στους τουρίστες, στους υπάλληλους και στους εργάτους που χτίζουν την πόλη, και οι ανισότητες είναι τεράστιες.

Οι περισσότεροι από τους "απλούς" εργάτες αναγκάζονται να παραδώσουν τα διαβατήρια τους με την άφιξη τους στο αεροδρόμιο και στην συνέχεια μεταφέρονται στο Sonapur. Σημειωτέον ότι ειρωνικά Sonapur σημαίνει "Πόλη των Θεών," όπου διαμένουν δουλεύοντας σε διάφορα κατασκευαστικά πρότζεκτ και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να πληρώνονται για μήνες.
Στην παραπάνω φωτογραφία εργάτης από την Κίνα γράφει: "Αγαπητό αφεντικό, δουλεύω για την εταιρεία σου εδώ και έναν χρόνο ήδη. Το συμβόλαιο μου έχει λήξει αλλά δεν μπορώ να πληρωθώ όλο τον μισθό μου για 4 μήνες. Πρέπει να πάρω τα λεφτά μου για να πάω σύντομα στην Κίνα!"
-
gkourou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *