ροή ειδήσεων

Ρόδος: ένταση αυτή την ώρα έξω από το Πανεπιστήμιο



Ενταση έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα στην Λ. Δημοκρατίας,...
έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Σπουδαστές έχουν ανάψει φωτιά, ακριβώς έξω από το κτίριο, και προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και άλλα σημεία του δρόμου, βάζοντας φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, μέχρι την εκκλησία του Σαν Φραγκίσκο.
‘ Ενας νεαρός, ο οποίος περνούσε από το σημείο αυτό, δέχθηκε μια πέτρα στο κεφάλι, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί σοβαρά.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί τόπου και έχει διακοπεί η κυκλοφορία.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/12/14 03:19

    Αυτό που είναι 5-6 και προσπαθούν να μιμηθούν την Αθήνα με ξεπερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/14 10:18

    Θέλετε να γίνετε και δάσκαλοι, παλιόπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/14 13:42

    ΩΠΟΥ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΖΗΤΩ Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΑ ( Α )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/12/14 14:57

    Εύχομαι η "Αναρχία" να ξεκινήσει από τα ίδια σας τα σώματα και να "επαναστατήσουν" τα πνευμόνια σας, η καρδιά σας και τα υπόλοιπα όργανά σας!!! Ηλίθιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/12/14 15:54

    Παιδιά έχετε δίκιο για την μίμηση αλλά αντί να πάνε και να τιμήσουν τα δυό αδικοχαμένα παιδιά ή να φωνάξουν έξω από την αστυνομία τους βόλεψε να κάψουν τα θρανία δεν ξέρω και εγώ τι άλλο από το πανεπιστήμιο...να μπορούν βρε αδερφέ αυτά τα 20 άτομα να τρέξουν να κρυφτούν γιατί αν είχαν αρχίδια να ερχόντουσαν στο δημαρχείο της πόλης και να κάνουν φασαρία.
    Και τι έγινε με το να κάψουν 5-6 κάδους?? δεν μπορούν να ξαναφέρουν τα δυο παιδιά πίσω, απλά οι άνθρωποι αυτοί είναι πυρομανής lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/14 18:55

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΗ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ -Τ,Α,Π
    ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/12/14 23:28

    Είμαστε τραγικοί έτσι? Βολεψάκηδες και βολεμένοι σε ένα νησί που δεν έχει βιώσει ακόμα ούτε στο ελάχιστο την κρίση όπως την βιώνει η υπόλοιπη Ελλάδα....Που δεν έχουμε δει ανθρώπους να λιποθυμούν δίπλα μας από την πείνα ,ούτε να αναζητούν στα σκουπίδια υπολείμματα τροφών....Θεωρείτε πως τα παιδιά μιμούνται εεε? Σφάλμα.Μέγα ατόπημα...Τα παιδιά αντιδρούν γιατί δεν πρόλαβαν ακόμα τα οπίσθια τους να μαλακώσουν από το βούλιαγμα στους καναπέδες σαν όλους εμάς που ξέρουμε μονάχα να γκρινιάζουμε στις καφετέριες ανάμεσα στα εσπρεσάκια και τους φρεπέδες φιλοσοφώντας για την κατάσταση... Πεντε έξι ήταν οι πιτσιρικάδες??? και κάψανε πεντε εξι κάδους? Σοβαρά εεε? και άξαφνα όλοι μας ανησυχήσαμε για την δημόσια περιουσία που πληρώσαμε εμείς...Για τα δισεκατομμύρια που χρόνια έχουμε πληρώσει που τα λαμόγια καταλήστεψαν από τις τσέπες μας μούγκα στη στρούγκα εεεε? Οι κάδοι μας ζόρισαν...Οι κάδοι που οι Ροδίτες προτιμούμε να μην χρησιμοποιούμε πετώντας τα σκουπίδια μας απόξω στον πλέον τουριστικό προορισμό της Ελλάδας. Οι κάδοι που η υπηρεσία καθαριότητας από την άλλη αδειάζει δυο τρεις φορές την εβδομάδα αντί δυο φορές τη μέρα (λόγω περικοπών και κρίσης )και μάλιστα στο κατακαλόκαιρο με τον πληθυσμό του νησιού να τριπλασιάζεται με τους επισκέπτες, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία,αλλοιώνοντας την αισθητική του τόπου και δίνοντας την χειρότερη εικόνα που θα μπορούσαμε να δώσουμε....Πέντε έξι κ@λ@παιδα εεε? Φυσικά γιατί τα περισσότερα μπορούν ακόμα να πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία,να πληρώνουν φροντιστήρια,να φοράνε gucci και armani ,να καβαλάνε μηχανάκια που φροντίζουν οι μπαμπάδες και οι μαμάδες πολύ νωρίς να αποκτήσουν και να σκοτώνονται...Μπράβο μας ρε...Οι 5-6 μας ζόρισαν ...μας χάλασαν τη μόστρα,την επίπλαστη εικόνα ευημερίας ..Οι πέντε έξι μιμητές.... Μόνο που οι πεντε έξι δεν ήταν μιμητές... ήταν η μόνη αντίδραση στην απάθεια και την αποχαύνωση μας.Ήταν πέντε έξι νέοι άνθρωποι που εξακολουθούν να επιθυμούν να παραμείνουν λεύτεροι άνθρωποι κι όχι πιθήκια σαν όλους εμας στα κλουβιά μας.Και ναι ήταν οι μόνοι που ακόμα κι αν κατέληξε η πορεία τους στο κάψιμο δυο κάδων τίμησαν τη μνήμη του Αλέξη την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μεταξύ τυρού και αχλαδίου χασμουρίομασταν και λέγαμε δε βαριέσαι.... Αυτά και καλή τύχη ρε μάγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *