ροή ειδήσεων

Σάλος με ριάλιτι του MTV που κοροϊδεύει τους Ελληνοαμερικανούς -Τους δείχνει βάρβαρους που σπάνε πιάτα και χορεύουν [εικόνες]



ΤΟ «GROWING UP GREEK»
Μέχρι πρότινος το MTV είχε στοχοποιήσει τους Ιταλοαμερικανούς, καθώς μέσω ριάλιτι περιέφερε διάφορα ανέκδοτα...
γύρω από τις συνήθειές τους και τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Τώρα ήρθε η σειρά των Ελληνοαμερικανών.

Το ριάλιτι σόου «Growing Up Greek» έχει ξεσηκώσει πλήθος διαμαρτυριών στην κοινότητα των ομογενών, καθώς τους δείχνει να είναι βίαιοι, ατίθασοι, φωνακλάδες και να χορεύουν συνέχεια σπάζοντας πιάτα για το κέφι τους. Μάλιστα, ο ανιψιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου) Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, Γιάννης Αραβώσης, γράφει ένα πύρινο άρθρο εναντίον του MTV και του τρόπου που αντιμετωπίζει τους συμπατριώτες του.

Το ριάλιτι έχει ως θέμα την καθημερινότητα των Ελληνοαμερικανών στο Tarpon Springs της Φλόριντα, μια περιοχή που βρίθει από Έλληνες πρώτης, δεύτερης, έως και τρίτης γενιάς. Η επίσημη ενημέρωση του MTV αναφέρει: «Το ριάλιτι καταγράφει την καθημερινότητα σε μια ειδυλλιακή και γραφική πόλη που ζουν πολλοί Έλληνες και όλοι σχετίζονται μεταξύ τους, βγαίνουν ραντεβού και διαπληκτίζονται καθημερινά. Εδώ η έννοια της οικογένειας σημαίνει τα πάντα. Οι υπερπροστατευτικοί γονείς και παππούδες μπορούν να γίνουν έξαλλοι, αλλά και ενθουσιώδεις».

Όπως γράφει, όμως, ο Αραβώσης, στην πραγματικότητα το εν λόγω ριάλιτι δείχνει τους Έλληνες να είναι φωνακλάδες και αντιπαθητικοί. Με επιμελημένο τρόπο τούς παρουσιάζει να τσακώνονται συνεχώς και να είναι έτοιμοι να κάνουν κέφι, να χορέψουν και να σπάσουν πιάτα για πλάκα. Επιπλέον, παρουσιάζει μια νεαρή Ελληνίδα που έχει τα κιλά της(!) και το ντύσιμό της είναι αχαρακτήριστο.











Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *