ροή ειδήσεων

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης του φλεγόμενου Norman Atlantic



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ TWEET ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ...

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης του φλεγόμενου πλοίου Norman Atlantic στο οποίο ξέσπασε φωτιά στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οπως αναφέρει σε tweet τηςη Ιταλική Ακτοφυλακή, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς, ο απολογισμός είναι πέντε νεκροί εκ των οποίων σίγουρα ο ένας είναι Ελληνας μετανάστης στην Ελβετία.

Ηδη, καταρτίζονται λίστες διασωθέντων επιβατών.

Στις 15:15 (ώρα Ελλάδος), το ιταλικό πολεμικό ναυτικό τουίταρε πάντως, ότι στο Norman Atlantic υπάρχαν επάνω μόνο ο καπετάνιος του πλοίου και τέσσερις αξιωματούχοι του Ιταλικού Ναυτικού.



Ρέντσι: Αποφύγαμε την εκατόμβη

Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης του Norman Atlantic, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα θύματα…Αποφύγαμε εκατόμβη». Παράλληλα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διασώστες. Είπε συγκεκριμένα: «Ήταν μια επέμβαση (αυτή των διασωστών) γεμάτη πάθος, αφοσίωση και επιμονή που συνέβαλε στο να αποφευχθεί το χειρότερο. Τους εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου, όπως και αυτή όλων των Ιταλών. Η δουλειά των συμπατριωτών μας, μας κάνει υπερήφανους…» υπογράμμισε ο Ματέο Ρέντσι.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *