ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ
Τελικά η φράση «έλιωσε το ίντερνετ» έχει πρακτική εφαρμογή. Το απέδειξε ο PSY,... ο οποίος με το περιβόητο «Gangnam Style» του κατάφερε να... ξετινάξει το YouTube.
Το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2012 το είδαν τόσοι πολλοί, που ο μετρητής για τις θεάσεις του YouTube δεν άντεξε έναν τόσο μεγάλο αριθμό. Ετσι, αναγκάστηκαν να τον αναβαθμίσουν.
«Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ένα βίντεο μπορούν να το δουν τόσοι άνθρωποι, αλλά αυτό ήταν πριν συναντήσουμε τον PSY. Είδαν το Gangnam Style τόσες φορές, που έπρεπε να κάνουμε αναβάθμιση», ανακοίνωσε η εταιρεία.
Μέχρι την Τετάρτη, το βίντεο είχε προβληθεί πάνω από 2,15 δισεκατομμύρια φορές, ενώ παρότι ήδη μετρά 2,5 χρόνια ζωής, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και το φετινό καλοκαίρι, ήταν το πέμπτο βίντεο σε επισκεψιμότητα στο YouTube. Ποιος ξέρει λοιπόν, ίσως ο PSY καταφέρει να σπάσει και το νέο όριο της σελίδας, δηλαδή να συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 9.223.372.036.854.775.808 κλικ!
Πηγή: iefimerida.gr
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.