ροή ειδήσεων

Το βίντεο που ξετίναξε το YouTube -Δεν άντεξε ο «μετρητής» για τις επισκέψεις



ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ
Τελικά η φράση «έλιωσε το ίντερνετ» έχει πρακτική εφαρμογή. Το απέδειξε ο PSY,... ο οποίος με το περιβόητο «Gangnam Style» του κατάφερε να... ξετινάξει το YouTube.

Το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2012 το είδαν τόσοι πολλοί, που ο μετρητής για τις θεάσεις του YouTube δεν άντεξε έναν τόσο μεγάλο αριθμό. Ετσι, αναγκάστηκαν να τον αναβαθμίσουν.

«Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ένα βίντεο μπορούν να το δουν τόσοι άνθρωποι, αλλά αυτό ήταν πριν συναντήσουμε τον PSY. Είδαν το Gangnam Style τόσες φορές, που έπρεπε να κάνουμε αναβάθμιση», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Μέχρι την Τετάρτη, το βίντεο είχε προβληθεί πάνω από 2,15 δισεκατομμύρια φορές, ενώ παρότι ήδη μετρά 2,5 χρόνια ζωής, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλές. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και το φετινό καλοκαίρι, ήταν το πέμπτο βίντεο σε επισκεψιμότητα στο YouTube. Ποιος ξέρει λοιπόν, ίσως ο PSY καταφέρει να σπάσει και το νέο όριο της σελίδας, δηλαδή να συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 9.223.372.036.854.775.808 κλικ!

Πηγή: iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *