ροή ειδήσεων

Τ. Κουίκ.: «Το ψηφοδέλτιο στα Δωδ/σα μπορεί να δώσει στους ΑΝΕΛ και 2 έδρες» (βίντεο)



«Είναι πολύ τιμητικό να έχουμε απέναντί μας έναν εφιάλτη (Μίκα Ιατρίδη)»...
Στην Κω βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο κ. Κουίκ που επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί μας, αλλά και τα Δωδεκάνησα γενικότερα, ξεκινώντας τις δηλώσεις του είπε ότι με πολύ χαρά ανακοίνωσε την Παρασκευή στη Ρόδο ότι ο Πάνος Καμμένος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στο νομό, όπως είχε υποσχεθεί, όταν ό εφιάλτης (βλέπε Μίκα Ιατρίδη) χτύπησε την πόρτα των ΑΝΕΛ.
«Ο Πάνος Καμμένος θα ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου νίκης» είπε ο κ. Κουίκ και συνέχισε συμπληρώνοντας «εάν σας πω ότι αυτό το ψηφοδέλτιο μπορεί να δώσει και 2 έδρες θα μου πείτε ότι είμαι από άλλο κόσμο, αλλά είμαι βέβαιος ότι είναι ψηφοδέλτιο που αποτλείται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής, από συναδέλφους μελλοντικούς βουλευτές που δεν έχουν σχέση με τον κόσμο της Βουλής, αλλά με τον κόσμο της γειτονιάς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Έλληνας μέσα στο σπίτι του».
Χαρακτήρισε το νομό μας ως ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού και δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όπως είπε μιλώντας στη Ρόδο έκανε κάποιες κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες χωρίς να πει συγκεκριμένα πως θα αναπτυχθεί ο τουριστικός τομέας. «Όταν η Τουρκία δουλεύει με 8% ΦΠΑ, ο κ. Σαμαράς δεν είπε ότι πρέπει να πέσει ο ΦΠΑ στα Δδωεκάνησα στο 5%, σε ότι αφορά τις τουριστικές υπηρεσίες» τόνισε.
Συνεχίζοντας αναφερόμενος στον «απερχόμενο πρωθυπουργό», όπως τόνισε το κατηγόρησε ότι «περνάει από το ένα ψέμα πίσω στο άλλο, πράττοντας πολιτική απάτη έναντι του ελληνικού λαού». «Και δεν κάνει μόνο αυτό αλλά τρομοκρατεί και τον κόσμο» συμπλήρωσε.
Αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κυβερνητικό σχήμα λέγοντας ότι «Εμείς το λέμε ξεκάθαρα, δώστε μας δύναμη να μπούμε μέσα στη βουλή για να κόψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Ναι και εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται το χαλινάρι ο ΣΥΡΙΖΑ, χαλινάρι στα εθνικά θέματα, στο μεταναστευτικό, στις σχέσεις κράτους – εκκλησίας αλλά και στη βίαιη πτώση των φορολογικών κλιμάκων στην πατρίδα μας».
Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσει εκλογικά τους ΑΝΕΛ η απουσία της Μίκας Ιατρίδη από το ψηφοδέλτιο, αλλά και το ότι θα είναι απέναντί τους με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ ο κ. Κουίκ ήταν λάβρος κατά της κας Ιατρίδη λέγοντας τα εξής: «Για εμάς είναι πολύ τιμητικό να έχουμε απέναντί μας έναν εφιάλτη. Όπως είναι πολύ τιμητικό να έχουμε στο ψηφοδέλτιό μας ανθρώπους, που δεν έχουν πατεράδες για να τους κατευθύνουν. Είναι παιδιά που έχουν ζήσει το μεροκάματο, είναι οι συνάδελφοι – συμμαχητές που ξέρουν να νοιώσουν πάρα πολύ καλά τον παλμό της δυστυχισμένης οικογένειας. Παραμονές των ευρωεκλογών ανάφτηκε ένα κερί στον Πανορμίτη και μετά από λίγες ημέρες στην επιστροφή από την Κάρπαθο υπήρξε και μία selfie φωτογραφία ότι γυρίζουμε πίσω για να αναδιοργανώσουμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μετά από μία μέρα έπεσε ένα τηλεφώνημα ότι πρέπει να κοιτάξω λίγο και εγώ τον εαυτό μου. Ξέρετε πόσο ανακουφισμένοι είμαστε που μπορούμε να πάμε λυτρωμένοι από Δούρειους Ίππους στις εκλογές. Και μην αποτολμηθεί να μου δοθεί προσωπική απάντηση διότι τότε πολύ φοβάμαι ότι θα έχω όχι να κατηγορήσω αλλά να εντείνω την αγανάκτησή μου γιατί εγώ εννοώ να τιμώ την ψήφο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Εννοώ να θεωρώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς έκανε κακό στην Ελλάδα. Ας χαίρεται (η κα Ιατρίδη) την τελευταία φωτογραφία που έκανε στο μέγαρο Μαξίμου και ας την έχει στο αρχείο της. Είναι μια μαύρη φωτογραφία και για εκείνη και για όποιον την κατηύθυνε προς αυτή την επιλογή».
Ο κ. Κουίκ είπε ότι στόχος του κόμματός του είναι να έχει πάλι τα ποσοστά που είχε στις εκλογές του καλοκαιριού του 2012.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων είπε: «Εμείς δεν είμαστε εναντίον των επενδύσεων. Η Κως δεν μπορεί να έχει αυτό το αεροδρόμιο. Το καλοκαίρι ζούσαμε σκηνές ροκ. Ότι χρειάζονται επενδύσεις χρειάζονται, αλλά άλλο επένδυση σ' ένα κρατικό αεροδρόμιο, που μπορεί να τις κάνει και το ίδιο το κράτος και με χρήματα του ΕΣΠΑ μάλιστα όπως έγινε στα Χανιά, και άλλο να πεις πάρε το και μάλιστα μισοτιμής σ' ένα όμιλο γερμανικό που δεν ξέρεις και τι είδος τουρισμό θα σου κουβαλάει. Εμείς είμαστε εναντίον, και πόσο μάλλον σ' αυτές τις περιοχές εδώ που μιλάμε για αεροδρόμια και λιμάνια έχουν και μία εθνική στρατηγική σημασία».
Κλείνοντας είπε ότι ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί τη Ρόδο μεταξύ 17 με 20 Ιανουαρίου και έκλεισε τη συνέντευξη τονίζοντας ότι «Είμαστε εκείνοι που βάζουμε πρώτα το σκοπό και μετά τον εαυτό μας. Είναι αυτό που κάποιοι δεν κατάλαβαν και πήραν άλλους δρόμους.
Πρέπει να μας εμπιστευτείτε, μας χτύπησαν αλύπητα και δεν κάναμε πίσω. Δεν θα αφήσω την κόρη μου να πάει στο εξωτερικό του χρόνου τον Σεπτέμβριο, πρέπει να δουλέψουμε για τις οικογένειές μας επίσης και αυτό κάνω».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *