ροή ειδήσεων

Μόνο το 25% των Ελληνίδων κάνει τεστ ΠΑΠ



Μόνο το 25-30% των Ελληνίδων υποβάλλεται σε τεστ Παπανικολάου και HPV DNA test, για την πρόληψη...



του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Χαμηλό είναι και το ποσοστό των γυναικών που έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού των θηλωμάτων, το οποίο φτάνει το 35%, σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων.
Η εταιρεία μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον Καρκίνο του Τραχήλου διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας πάνω στα θέματα πρόληψης του τραχηλικού καρκίνου, της σημασίας της μόλυνσης από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, του προληπτικού ελέγχου με τεστ Παπανικολάου και HPV DNA test και του σχετικού εμβολιασμού.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Πρόληψης, που είναι η τελευταία του Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Ιανουαρίου (ώρες 10.00-14.00 και 18.00-21.00), θα τοποθετηθεί stand στο πεζοδρόμιο των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όπου θα διανέμονται αφίσεις και φυλλάδια.
Παράλληλα, ο ΟΑΣΘ θα τοποθετήσει στα λεωφορεία αφίσες και θα προβάλει μέσω τηλεματικής τρέιλερ στα λεωφορεία και στις στάσεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *