ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το δικαστήριο άφησε ατιμώρητο τον 73χρονο που σκότωσε το σκυλί



Ένοχο αλλά χωρίς ποινή (ατιμώρητο) έκρινε σήμερα το μεσημέρι... το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδο τον 73χρονο άνδρα που στις 13 Νοεμβρίου σκότωσε ένα κουτάβι στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου, επειδή μπήκε στο χωράφι του χτυπώντας το επανειλημμένα με ένα μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι.

Αν και ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του δράστη χωρίς ελαφρυντικά το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του όμως χωρίς τιμωρία επειδή χτυπώντας το ζώο, όπως είπε ο 73χρονος, υπερασπίστηκε τον εαυτό του! Ο δράστης θυμίζουμε ότι χτύπησε ξανά και ξανά το κρανίο του ζώου, ενός κουταβιού που ζύγιζε μόλις έξι κιλά.



Το Αστυνομικό Τμήμα Αφάντου έχει βεβαιώσει εις βάρος του 73χρονου το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ το οποίο ακόμα δεν έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια από τον Δήμο Ρόδου.

Άναυδοι άκουσαν την απόφαση οι δικηγόροι του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές Πατούσες» οι οποίοι αύριο θα ζητήσουν από τον εισαγγελέα να καταθέση έφεση γι' αυτή την απόφαση, που αφήνει ατιμώρητο τον δράστη, όπως εξήγησε το www.zoosos.gr πριν από λίγο η Γεωργία Διμέλλη, αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι σκυλί ήταν ηλικίας 9 μηνών και το φιλοξενούσε εθελοντής των «Τυχερών Πατουσών» έως ότου υιοθετηθεί. Μόλις το σκυλάκι βγήκε από το σπίτι όπου διέμενε και μπήκε στο γειτονικό χωράφι ο δράστης το άρπαξε. Το χτύπησε τέσσερις φορές στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο (μεταλλικό σωλήνα και όχι σφυρί) σύμφωνα με την νεκροψία, που διενήργησε η κτηνίατρος Άννα Ρούσου, θανατώνοντας το!

Το Αστυνομικό Τμήμα Αφάντου έχει βεβαιώσει εις βάρος του 73χρονου το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ το οποίο ακόμα δεν έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια από τον Δήμο Ρόδου.

Πηγή: zoosos.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/15 21:31

    Περιμένετε δικαιοσύνη από το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου;;;;;;;;;;; Εκεί είναι χώρος βιασμού και όχι απονομής της δικαιοσύνης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα μετραει ποιος ειναι ο δικηγορος σου,η τι αδικημα εχεις διαπραξει?η απολυτη ξεφτυλα ενος κρατους που απονεμει δικαοσυνη κοιταζοντας την ισχυ του δικηγορου.να τα εχουμε καλα δηλαδη.σιγα τωρα για ενα σκυλι κανετε ετσι?αυτοαμυνα ο γερος!!!!χαχαχαχαχααχααχαχααχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εστω και αν λαβουμε υποψιν τις αυτοσχεδιες μπαρουφες του δικηγορου,γιατι αυτος το σκαρφιστηκε,ο δραστης οταν ομολογησε ειπε ξεκαθαρα οτι το κυνηγησε γιατι δηθεν του επνιξε τις κοτες.Τι δυναμη εχει ενα εφταμηνο σκυλακι που μονο το παιχνιδι εχει στο μυαλο του,πρωτον να πνιξει οχι μια αλλα ολες τις κοτες και δευτερο να περασει
    Οχι σε αυτοαμυνα,αφου το χτυπουσε με σιδηρολοστο,αλλα στην επιθεση να δαγκωσει εναν ανθρωπο;;;Λυπαμε,αλλα δεν χρειαζετε να εισαι δικαστης και να σπουδασεις δεκα χρονια για να καταλαβεις ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο δραστης.ΜΗΔΕΝ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *