ροή ειδήσεων

Πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση με το φίλο σας



Τι καλύτερο από το να ανοίξεις μια επιχείρηση μαζί με κάποιον που αγαπάς,...
όπως για παράδειγμα με κάποιον φίλο σου που έχετε τις ίδιες απόψεις και περνάτε μαζί πολύ χρόνο...



Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα πολύ εύκολο στην πράξη, όσο και αν φαίνεται ιδανικό. Η Danielle DuBoise και η Whitney Tingle είναι δύο φίλες, οι οποίες αποφάσισαν το 2011 να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση που ονομάζεται Sakara Life. Πρόκειται για μια εταιρεία που κάνει delivery παραδίδοντας φαγητά φτιαγμένα με βιολογικά προϊόντα.
Υπήρξαν φίλες κολλητές από το γυμνάσιο και από πάντα ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο από κοινού.
«Πάνω απ 'όλα, πρέπει να υπάρχουν κοινοί στόχοι για την επιχείρηση και ένα χρονοδιάγραμμα επίτευξης των στόχων αυτών στο οποίο να συμφωνούν όλοι» υποστηρίζουν.
Οι δυο τους πάντως επέδειξαν πως αν γίνουν κάποια πράγματα σωστά, τότε η επιχείρηση μπορεί να αντέξει και να είναι και κερδοφόρα. Έτσι λοιπόν, τώρα δίνουν τις συμβουλές τους για όποιον θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.

1. Ξεκινήστε μια επιχείρηση με ένα φίλο που τον σέβεστε και τον θαυμάζετε
«Κάποιον που θαυμάζεις για τη δύναμή του, την ευφυΐα και την καινοτομία του», υποστηρίζει η DuBoise. «Αυτή η αμοιβαία σχέση θα κάνει θαύματα για την εμπιστοσύνη σας και, πιθανότατα, να χρησιμεύσει ως ένδειξη ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο».
2. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας
«Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα όταν εργάζεστε με ένα φίλο. Δεν πρόκειται για κάποιον ξένο, οπότε αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα προκειμένου να ακούσεις τον φίλο σου» λέει η Tingle. Αν όμως καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε βάση σχεδίου και όπως τα έχετε προγραμματίσει, φροντίστε να είστε ανοιχτοί για να τα αλλάξετε.
3. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά
«Πρόκειται καθαρά για δουλειά», λέει η DuBoise και επισημαίνει πως κανείς δεν πρέπει να παίρνει τίποτα προσωπικά όταν γίνεται πάνω στη δουλειά.
4. Περάστε χρόνο με το φίλο σας και εκτός γραφείου
Οι σχέσεις για να αναπτυχθούν θέλουν δουλειά, και η εταιρεία εξαρτάται από τη σχέση μας, έτσι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι περνάτε χρόνο με τον φίλο σας ώστε να καλλιεργήσετε βαθύτερα αυτή τη σχέση εξηγεί η Tingle.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *