ροή ειδήσεων

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ΕΓΚΥΟΣ όταν ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ!


Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα (Dianna)...και το θέμα παραμένει "καυτό" τόσο για τους Βρετανούς, όσο και για τους απανταχού θαυμαστές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Ένα νέο θεατρικό εργο που ανέβηκε αυτές τις μέρες στο Γουεστ Εντ του Λονδίνου αναμένεται να βάλει φωτιές στο Μπάκινχαμ -αρχικά- και όχι μόνο.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα του "Truth, Lies, Diana" (Αλήθεια, Ψέμματα, Νταϊάνα) Τζον Κόνγουεϊ (John Conway) ο οποίος παίζει κιόλας στο έργο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος στο παιδί του Ντόντι Αλ Φαγιέντ (Dodi Al-Fayed) το βράδυ της 31ης Αυγούστου 1997, όταν σκοτώθηκε μαζί του στο τραγικό δυστύχημα σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού. [Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος δείχνει το ζεύγος στο ασανσέρ το ξενοδοχείου Ριτζ της γαλλικής πρωτεύουσας, στιγμές πριν χάσουν τη ζωή τους)
Η θεωρία αυτή δεν είναι καινούρια καθώς οι αντίστοιχοι ισχυρισμοί καταρίφθηκαν από καταθέσεις των γιατρών.
Ο Κόνγουεϊ όμως, υποστηρίζει ότι η φιλενάδα του γιατρου που υπέγραψε το πιστοποιητικού θανάτου της Νταϊάνα αποκάλυψε την αλήθεια που είχε σκόπιμα αποσιωποιηθεί. Ο χαρακτήρας της κοπέλας λέει τα πάντα στο έργο όπου εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο Ντόντι, ο πατέρας του και μέλη της βασιλικής οικογένειας -όχι όμως η ιδία η Νταϊάνα.
"Φαντάσου... η μητέρα του βασιλιά της Αγγλίας έγκυος με παιδί μουσουλμάνου", ακούγεται κάποια στιγμή στο έργο που θα παίζεται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, εκτός απροόπτου στο θέατρο Charing Cross του Λονδίνου...
Στη φωτογραφία που ακολουθεί η κατεστραμένη Μερσεντές που μετέφερε το τραγικό ζεύγος το μοιραίο εκείνο βράδυ του Αυγούστου.



Πηγή: womenonly.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *