ροή ειδήσεων

Συγκινεί ο Πάρης Βάκης: Κάνει απεργία πείνας εδώ και έξι ημέρες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ



ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ...

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί όνειρο για όλη την «κιτρινόμαυρη» κοινωνία για περισσότερο από μια δεκαετία.

Από τότε που «έπεσε» το «Νίκος Γκούμας» με τους «εγκληματικούς» χειρισμούς της διοίκησης Γρανίτσα. Το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» είναι αυτό που ονειρεύεται ο κάθε οπαδός της ΑΕΚ. Ωστόσο, απέναντι στα... όνειρα για το νέο γήπεδο έχει σταθεί τόσο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας με τον Αρη Βασιλόπουλο (έκανε ήδη προσφυγή στο ΣτΕ κατά του σχεδίου), όσο και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της Περιφέρειας με την Ρένα Δούρου. Τα μέτωπα είναι πολλά, είναι ακόμη ανοιχτά και δυσκολεύουν την ΑΕΚ αφάνταστα. Μέχρι στιγμής έχει χαθεί σημαντικός χρόνος και οι εκλογές καθυστερούν ακόμη περισσότερο το όλο θέμα με την οικοδομική άδεια, ενώ πλησιάζει και ο Μάρτιος με την εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, από την πλευρά του, κάνει τον δικό του αγώνα για το γήπεδο. Έχει κατέβει πολλάκις στο δρόμο, φωνάζει για το νέο γήπεδο που δικαιούται να κάνει στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής, ενώ ένας εκ των φίλων της ΑΕΚ διάλεξε έναν άλλο δρόμο. Αρκετά δύσκολο... Εδώ και έξι ημέρες ο 45χρονος Πάρης Βάκης κάνει απεργία πείνας στον χώρο του γηπέδου, εκεί που βρισκόταν η Σκεπαστή (σημείο αναφοράς των οργανωμένων της Original 21).

«Είναι αλήθεια πως πλέον βγαίνει ταλαιπωρία. Είναι πέμπτη μέρα (σ.σ. χθες) που τρέφομαι μόνο με νερό. Ερχονται γιατροί και μου δίνουν συμβουλές. Μου λένε να σταματήσω, αλλά όταν τους εξηγώ μου λένε πως είναι μαζί μου. Μόνο το συναίσθημα με οδηγεί. Δεν έβαλα μυαλό. Η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ, όσα συμβαίνουν εδώ καθημερινά, μου δίνουν κουράγιο και δύναμη», λέει ο Βάκης σήμερα στο Goal. Μη φανταστεί κάποιος πως ο Βάκης είναι κάποιος αργόσχολος. Είναι μεροκαματιάρης, οικογενειάρχης με δύο παιδιά, που έφτασε ως το Βέλγιο για να ζει με αξιοπρέπεια την οικογένειά του. «Ο γιος μου έρχεται και με βλέπει. Η κόρη μου δεν αντέχει», λέει εκείνος με μάτια γεμάτα συγκίνηση. Ο Βάκης ξεκίνησε κάτι που μοιάζει απίστευτο. Απεργία πείνας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Είμαι στην πέμπτη μέρα (έκτη σήμερα Τετάρτη). Είναι συγκινητικές οι στιγμές που βιώνω. Εχει συσπειρωθεί γύρω μου πολύς κόσμος. Ηρθε κάποιος από την Αιδηψό, με αγκάλιασε, έκλαψε και έφυγε. Ερχονται από όλα τα μέρη της Αθήνας. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο άπραγος σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Δεν είμαι πολιτικός, δεν με νοιάζουν τα πολιτικά. Είμαστε 11 χρόνια χωρίς το σπίτι μας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό» ολοκλήρωσε.

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/1/15 18:22

    Φίλε άλλαξε μυαλά και "ξεκόλλα". Χαλάς την υγεία σου για αποβράσματα και απατεώνες για ένα γήπεδο? "Μόνο οι πολύ σοφοί και οι πολύ ανόητοι δεν αλλάζουν". Κομφούκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/15 18:24

    Μακάρι να έκανες την ίδια απεργία και για να τιμωρηθούν οι απατεώνες πολιτικοί μας. Αλλά φυσικά για σένα προτεραιότητα έχει το γήπεδο και όχι η τιμωρία αυτών που έφεραν την χώρα στο χάλι αυτό........ περαστικά σου πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/15 23:13

    Ο κόσμος δεν παει καλά....Ποιος ακριβως συγκινείται...? Κανει απεργία πείνας για το γηπεδο...?κ συγκινεί...????Ας κανει για τον κοσμο που κοιμάται στο δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *