επικαιρότητα

Ρόδος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου γνωστού δικηγόρουΑπίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση του θανάτου του δικηγόρου Γιάννη Σάββενα από τη Ρόδο....

Σύμφωνα με την γνωμάτευση του αρμόδιου ιατροδικαστή, που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από την παραγγελία για νεκροψία, διαπιστώθηκε ότι ο 67χρονος απεβίωσε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, καθώς, όπως αποδείχτηκε τα τραύματα έφερε στο σώμα του, από το τροχαίο ατύχημα, ήταν επιπόλαια και δεν θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία.

Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Σάββενας έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου, όταν, επιστρέφοντας στο σπίτι του στην περιοχή Φανών όπου διέμενε, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός μετά από αρκετές ώρες.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταβεί στο χωριό του Αγίου Ισιδώρου για να παραστεί σε κηδεία συγχωριανού και συναδέλφου του.

Στην επιστροφή σταμάτησε στο χωριό Σάλακος όπου είχε συνάντηση με φίλους του και λίγο μετά τις 19.00 το βράδυ που μίλησε με τη σύζυγό του αναχώρησε για το σπίτι του.

Μέχρι τις 23.00 το βράδυ δεν είχε δώσει όμως σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί του και να ενημερώσουν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα ολονύχτια αναζήτηση.

Οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του άτυχου δικηγόρου λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα, ενώ ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτό.

Το όχημα προσγειώθηκε ανάποδα αφού πήρε αρκετές τούμπες, ενώ το μπροστινό του μέρος είχε συμπιεστεί.

Με πληροφορίες από το rodiaki.gr

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης